Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financieel Administratief Medewerker (24-32 uur) – Hoeksche Waard

Ben jij op zoek naar een functie voor 24 tot 32 uur als Financieel Administratief Medewerker in een internationale en informele werkomgeving in de Hoeksche Waard? In deze rol ben je voornamelijk bezig met crediteurenbeheer en assisteer je collega’s met allround financiële werkzaamheden indien nodig. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding en klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financial Controller (32-40 uur) – Barendrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week waar je verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Voor een internationale en technische organisatie in Barendrecht zoeken we een enthousiaste Financial Controller die het team gaat versterken. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Administratief Medewerker Bouw (32-40 uur) – Dordrecht

Als Administratief Medewerker Bouw heb je een veelzijdige administratieve functie binnen een bedrijf in de bouwsector. Je taken bestaan uit het verwerken van huurcontracten en werkbonnen, aannemen van de telefoon, crediteuren- en debiteurenadministratie, verwerken van facturen, ontvangen van klanten aan de balie en vele andere administratieve werkzaamheden. Kortom, een veelzijdige functie binnen een klein technisch bedrijf in Dordrecht. Ben jij een echte aanpakker en 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker – Hoeksche Waard

Voor een internationaal technisch bedrijf in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! In deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien naar Assistent Controller. Heb je een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting en ben je toe aan je eerste of tweede stap in je carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)
Business Controller – Hoeksche Waard

Heb jij een wo-opleiding afgerond en minimaal 5 jaar ervaring als Business Controller? Dan zoeken wij jou! Als Business Controller kom je te werken in een internationale organisatie in de Hoeksche Waard waar denken in creatieve en innovatieve oplossingen centraal staat. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informele financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Credit Controller (32-40 uur) – Rotterdam

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in debiteurenbeheer bij een grote logistieke speler, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen klanten? Beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding en heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol? Ga voor 32 tot 40 uur in de week aan de slag als Credit Controller in Rotterdam! Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op flexibele werktijden en voldoende doorgroeimogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu