Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Junior Financieel Controller (tijdelijk) – Oosterhout

Vind jij het leuk om financiële resultaten te analyseren en ben jij goed met cijfers? Heb jij een klantgerichte instelling en ga jij graag probleemoplossend te werk? Wij zijn op zoek naar een Junior Financieel Controller die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie richting retail. Heb jij ervaring in een financiële omgeving en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Assistent Controller – Oud-Beijerland

Houd jij van cijfers en vind je het leuk om financiële processen te analyseren? Ben jij accuraat en heb je brede kennis van en ervaring met financiële administratie? Wij zoeken een Assistent Controller voor een internationale leverancier in de maritieme en offshore industrie. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informele financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Teamleider – Dordrecht

Heb jij de nodige financiële kennis opgedaan, voel jij je thuis in een coachende rol en ben je klaar voor jouw volgende stap? Voor een groeiende financiële dienstverlener zijn we op zoek naar iemand met minimaal drie jaar soortgelijke werkervaring, die het leuk vindt om een team te coachen, te motiveren en beter te maken. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel meer over de functie van Financieel Teamleider!

(meer…)
Financieel Medewerker – Hoeksche Waard

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een internationaal technisch bedrijf zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je een afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding in een economische of financiële richting en heb jij zin om je handen uit de mouwen de steken? Lees dan snel verder.

(meer…)
Accounting Medewerker – Rotterdam

Ben je op zoek naar een financiële rol met een breed pakket aan werkzaamheden en veel internationale contacten? Als Accounting Medewerker bij deze grote logistieke dienstverlener krijg je de kans om te werken met een complexe financiële administratie en kun je jezelf verder gaan ontwikkelen binnen de wereld van finance.

Heb jij een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Financial Controller – Dordrecht

Ben je iemand die verder kijkt dan de cijfers? Ben je analytisch, oplossingsgericht en integer? En heb je zin om te werken bij één van de snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening? Dan ben jij de nieuwe Financial Controller die wij zoeken!

(meer…)
Menu