Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financieel Administratief Medewerker (junior) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière? Als junior Financieel Administratief Medewerker houd jij je volledig bezig met alle voorkomende zaken op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan het onderhouden van contact met de klant rondom de voortgang van betalingen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Project Controller – Den Haag

Introductie

Vind jij het een uitdaging om financieel verantwoordelijk te zijn voor grote projecten? Heb jij een bedrijfseconomische opleiding en minimaal vijf jaar relevante werkervaring? Dan is deze zelfstandige vacature van Project Controller zeker iets voor jou! In jouw nieuwe uitdaging draag je zorg voor de efficiency in processen en ben je eindverantwoordelijk voor Power BI. Meer weten? Mireille komt graag met je in contact.

(meer…)
Debiteuren Medewerker – Zwijndrecht

Introductie

Ben je communicatief sterk, kun je goed zelfstandig werken én wil je meedenken over het verbeteren van processen op de afdeling Accounting? Als Debiteuren Medewerker in Zwijndrecht ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en sta je nauw in contact met diverse partijen, zoals incassobureaus en verzekeraars. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Financieel Controller (32 – 40 uur) – Capelle aan den IJssel

Introductie

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, veelzijdige baan waarin je jouw financiële kennis van a tot z in kunt zetten? Krijg je energie van een uiteenlopend takenpakket, van het verzorgen van de financiële administratie, uitvoeren van de projectadministratie, controllerswerkzaamheden op de (project)administratie tot het maken van rapportages? Zoek dan niet verder! Voor Clever Strategy, een jong en dynamisch bedrijf, zijn we op zoek naar een enthousiaste Financieel Controller! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Introductie

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Customer Service Medewerker ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Adviseur – Dordrecht

Introductie

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Adviseur ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Credit Controller – Dordrecht

Introductie

In deze zelfstandige rol van Credit Controller ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en sta je nauw in contact met diverse partijen zoals incassobureaus, kredietverzekeraars, directe collega’s en collega’s van andere afdelingen zoals Logistiek en Verkoop. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team waarin een informele cultuur heerst. Ben je communicatief vaardig en wil je graag meedenken over het verbeteren van processen op de afdeling Accounting? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu