Financieel Administratief Medewerker (32 – 40 uur) – Ridderkerk

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? En voel jij je thuis in een informele, platte organisatie? Voor een echte handelsorganisatie in Ridderkerk zijn we ter versterking op zoek naar een enthousiaste Financieel Administratief Medewerker. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk, 24 uur) – Oud-Beijerland

In jouw veelzijdige als Financieel Administratief medewerker houd jij je bezig met zowel debiteuren- als crediteurenbeheer, bereidt betalingen voor, verzorgt de btw-aangiftes en stelt rapportages op. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring of ben je een hbo-starter? Lees dan snel verder!

(meer…)

Data Analist (32 uur) – Oud-Beijerland

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van data en systemen? En heb jij ervaring met ERP systemen zoals SAP? Voor een ambitieuze organisatie in de voedingsmiddelenbranche zijn wij op zoek naar een zelfstandige Data Analist. Omdat jij initiatief toont verwerk je niet alleen de data, maar pas je ook de processen aan naar jouw inzicht. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Administratief Medewerker Verkoop (32-40 uur) – Dordrecht

Ben jij net klaar met je mbo-opleiding en op zoek naar je eerste administratieve werkervaring in een commerciële omgeving? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Als Administratief Medewerker Verkoop ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders, klachten, contracten, retouren en de gemaakte afspraken! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Support Medewerker – Oud-Beijerland

Als Service Support Medewerker bied je ondersteuning aan de Service Coördinatoren die dagelijks contact hebben met klanten in de maritieme branche die zich over de hele wereld bevinden. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan binnen een dynamische en internationale omgeving in een brede, administratieve rol? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Business Controller – Barendrecht

Ben jij analytisch sterk en is initiatief nemen vanzelfsprekend voor jou? Wil jij daarbij graag werken in een bedrijf dat volop aan het groeien is? Dan is deze vacature als Business Controller echt iets voor jou! Met minimaal vijf jaar relevante werkervaring, weet jij dan ook precies waar je over praat. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)

Assistent Financial Controller – Oud-Beijerland

Als Assistent Financial Controller ben jij samen met de IT & Finance Manager de sparringpartner voor de directie en medeverantwoordelijk voor de financiële positie van Combinex. Je stelt financiële en operationele dag-, week- en maandrapportages op en analyseert deze. Heb jij enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)