Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Business Controller – Hoeksche Waard

Introductie

Bonusan is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Bonusan is uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van voedingssupplementen en kruidenextracten in Nederland en daarbuiten. De collega’s in het R&D-team doen continu onderzoek naar de juiste grondstof, dosering en combinatie van stoffen. Op basis daarvan ontwikkelt Bonusan innovatieve gezondheidsproducten die in de eigen fabriek in Numansdorp worden geproduceerd.

Bonusan wil bijdragen aan een gezondere wereld door breder naar gezondheid te kijken, dat doet ze niet alleen via suppletie maar ook door het delen van kennis. De Natura Foundation organiseert cursussen en opleidingen voor gezondheidsprofessionals op het gebied van voeding en gezondheid. Bonusan ziet het als een belangrijke missie dat mensen weten wat je met voeding, beweging en suppletie kunt bereiken. Zij wil met (toegepaste) inzichten en evidence-based kennis over samenhang, echte oorzaken en interventies iedereen meer mogelijkheden te bieden om de gezondheid te vergroten, preventief en curatief. Hierbij focust Bonusan zich op fytotherapie en de orthomoleculaire wetenschap.

(meer…)
Financial Officer (Junior) – Dordrecht

Introductie

Voor een internationaal technisch bedrijf in Dordrecht zijn wij op zoek naar een Financial Officer die in oplossingen denkt en natuurlijk goed is met cijfers. Uiteraard krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie en kan je rekenen op een goed bruto maandsalaris. Heb je een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting en ben je toe aan je tweede stap in je carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker Helpdesk (installatietechniek) – Dordrecht

Introductie

Als Administratief Medewerker Helpdesk (Installatietechniek) kom je op een dynamische afdeling terecht waar multitasking het toverwoord is. Je staat klanten te woord die een storing melden, een afspraak willen verzetten of andere vragen hebben. De administratie uit deze telefoongesprekken verwerk je in het CRM systeem, zodat monteurs kunnen worden aangestuurd met de volledige en correcte informatie. Verder ben je verantwoordelijk voor de registratie en planning van verlofdagen van collega’s. Heb je affiniteit met installatietechniek en een afgeronde mbo-opleiding? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Financieel Medewerker (32-40 uur) – Dordrecht

Introductie

Als Junior Financieel Medewerker heb je een veelzijdige functie, je bent namelijk bezig met zowel de crediteuren- en debiteurenadministratie als het verzorgen van de boekhouding. Hiernaast krijg je ook de ruimte om projecten op te pakken en mee te denken over de processen van de afdeling. Je komt te werken in een team van zes enthousiaste collega’s op de afdeling Accounting en samen zorgen jullie voor de gehele financiële administratie van de organisatie. Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting en ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Manager – Rotterdam

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy, minimaal vijf jaar leidinggevende werkervaring én voel jij je thuis in een informele en groeiende organisatie? Ga dan aan de slag als Financieel Manager bij De Beren in Rotterdam!

Als Financieel Manager bekleed je een uitdagende en verantwoordelijke rol, waarbij je leiding geeft aan drie collega’s en eindverantwoordelijke wordt voor de administratie van de Bezorgberen holding en alle restaurants. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris en ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Introductie

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Geef dan als starter een kickstart aan je carrière bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Customer Service Medewerker ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu