Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Finance & Control Medewerker (Junior) – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding bedrijfseconomie, krijg jij energie van het werken met cijfers en ben je een echt administratief talent? Ga dan aan de slag als Junior Finance & Control Medewerker!

(meer…)
Administratief Medewerker Inkoop (28 -32 uur) – Hoeksche Waard

Wil jij parttime werken in een dynamische omgeving bij een jonge, groeiende handelsorganisatie? Ben jij een administratieve duizendpoot die geen administratieve uitdaging uit de weg gaat? Als Administratief Medewerker Inkoop ben jij op de afdeling inkoop verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de inkooporders! Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Expeditiekantoor – Papendrecht

Ben jij een echte planner? En voel jij je thuis in een aansturende functie waarin je de chauffeurs leiding geeft? Als Medewerker Expeditiekantoor ben jij verantwoordelijk voor de planning en de afroep van extern transport. Ook ontvang je chauffeurs en voorzie je hen van de juiste papieren. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker (32-40 uur) – Dordrecht

Ken jij alle geheimen van Excel? Krijg jij energie het opstellen van offertes en het beantwoorden van administratieve vragen? Als Administratief Medewerker houd jij je bezig met het administratief verwerken van servicecontracten en ben je het eerste aanspreekpunt voor administratieve vragen van klanten over deze contracten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Acceptant Verzekeringen (32-40 uur) – Dordrecht

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, leergierige topper om het team als Junior Acceptant Verzekeringen te gaan versterken!

(meer…)
Medewerker Polisadministratie (32-40 uur) – Dordrecht

Ben jij net klaar met je studie en een administratief talent die let op de kleinste details? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind jij het leuk om in een jong en enthousiast team te werken? Ga aan de slag met Polisadministratie!

(meer…)
Financieel Medewerker Salarisadministratie – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde financiƫle opleiding, krijg jij energie van het werken met cijfers en ben je bekend met salarisadministratie? Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker Salarisadministratie!

(meer…)
Menu