Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Junior Klantadviseur – Dordrecht

Introductie

Heb jij recent je hbo (AD of Bachelor) of wo studie afgerond, of breng je een mbo-opleiding en relevante werkervaring mee? En vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Ga dan aan de slag bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In jouw nieuwe uitdaging van Klantadviseur ga je in een korte tijd ontzettend veel leren over klantcontacten! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Debiteurenadministratie (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Medewerker Debiteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het verwerken van e-mails, het aannemen van de telefoon en alle administratie rondom de debiteuren. Hierbij kan je denken aan het boeken van journaalposten, oplossen van verschillen, opvragen van facturen, openstaande posten nabellen en het treffen van betalingsregelingen. Ben je proactief, minimaal 32 uur per week beschikbaar en heb je minimaal een afgeronde financiële mbo-opleiding? Lees dan snel verder!

(meer…)
Senior Klantadviseur – Dordrecht

Introductie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Ga dan aan de slag bij deze groeiende & informele organisatie in Dordrecht! In deze uitdagende rol van Senior Klantadviseur combineer je operationele taken, waarbij je klanten advies geeft over verzekeringen, met het coachen van de collega’s in jouw team. Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in een leidinggevende rol? Dan is dit de baan voor jou!

(meer…)
Financieel Medewerker Vastgoed (28-32 uur) – Oud-Beijerland

Introductie

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie voor 28 of 32 uur in de Hoeksche Waard? Ben jij integer en heb je een afgeronde financiële mbo-opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als Financieel Medewerker Vastgoed voer jij diverse financiële en administratieve taken uit met betrekking tot de onroerend goed portefeuille. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Financial Controller – Moerdijk

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week waar je verantwoordelijk bent voor het uitwerken en analyseren van rapportages waarop je gedegen adviezen voor de directie baseert? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Voor een handelsorganisatie in Moerdijk zoeken we een enthousiaste hbo-geschoolde Financial Controller die het team gaat versterken. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

(meer…)
Financial Accountant (32-40 uur) – Rotterdam

Introductie

Heb jij een afgeronde hbo opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy, minimaal twee jaar werkervaring én voel jij je thuis in een informele en groeiende organisatie? Ga dan aan de slag als Financial Accountant bij De Beren in Rotterdam!

Als Financial Accountant bekleed je een uitdagende en verantwoordelijke rol, waarbij je met twee collega’s verantwoordelijke bent voor de administratie van de Beren franchise. Uiteraard kan je rekenen op een mooi salaris en ga je aan de slag in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Meer weten? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Junior Business Controller – Hoeksche Waard

Introductie

Heb jij een hbo-opleiding afgerond, ben je gek op cijfers en ben je op zoek naar jouw eerste of tweede stap in jouw carrière? Dan hebben wij de baan voor jou! Als Junior Business Controller kom je te werken in een dynamische organisatie waar innovatie centraal staat. Je vindt het leuk om te blijven groeien en jij krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu