Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Gevorderd Assistent Accountant – Roosendaal

Toe aan een volgende stap in je carrière binnen de accountancy? Als Gevorderd Assistent Accountant bij dit vooruitstrevende accountantskantoor analyseer je de periodieke resultaten en jaarcijfers en zorg je voor een goede verslaglegging richting de klant. Ook begeleid je de Junior Assistent Accountants binnen het team en heb je een adviserende rol richting cliënten ten aanzien van de administratieve organisatie. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie en wie weet ben jij de versterking die wij zoeken!

(meer…)
Financial Officer – Hoeksche Waard

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Voor een internationaal technisch bedrijf zijn wij op zoek naar een Financial Officer die praktisch is ingesteld en natuurlijk goed is met cijfers! Heb je een afgeronde hbo-opleiding in financiële richting en heb jij zin om je handen uit de mouwen de steken? Lees dan snel verder.

(meer…)
FP&A Analyst – Rotterdam

Ben jij een echte business partner die energie krijgt van het voortdurend kijken naar mogelijkheden voor het verbeteren van rapportages en processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een internationale leverancier op het gebied van logistieke oplossingen zijn wij op zoek naar een FP&A Analyst. Heb jij minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en ben jij communicatief sterk? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Financieel Medewerker (Junior) – Dordrecht

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding bedrijfseconomie, krijg jij energie van het werken met cijfers en ben je een echt administratief talent? Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker!

(meer…)
Salarisadministrateur (32-40 uur) – Roosendaal

Een nieuwe uitdaging als Salarisadministrateur bij een mooi & vooruitstrevend accountantskantoor? In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoering van de salaris- en personeelsadministraties voor verschillende klanten en signaleer je adviesmogelijkheden die je deelt met de adviseurs. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Medewerker Inventive (tijdelijk/interim) – Hoeksche Waard

Voel jij je thuis in een open en professionele werkomgeving? En breng jij de nodige ervaring van het ERP systeem Inventive met je mee? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Financieel Medewerker ga je tijdelijk aan de slag en neem je jouw collega’s mee in de wereld van Inventive. Ben jij op interim basis of tijdelijk beschikbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker – Rotterdam

Ben jij opzoek naar een afwisselende administratieve functie bij een grote logistieke speler? Ga dan aan de slag als Financieel Administratief Medewerker! Dagelijks ben je bezig met het verwerken van uiteenlopende verzoeken en aanvragen i.c.m. licht administratieve taken. Beschik jij over mbo werk- en denkniveau en heb jij werkervaring in een soortgelijke functie? Solliciteer dan direct!

(meer…)
Menu