Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Business Controller (28-32 uur) – Rotterdam

Introductie

Ben jij op zoek naar een mooie financiële uitdaging bij een marktleider in de regio Rotterdam? Ga dan voor 28 of 32 uur in de week aan de slag als Business Controller! Dagelijks ben je bezig met het optimaliseren van de financiële processen en geef je passende adviezen aan de Business Managers over contracten en de projecten.

Beschik jij over een afgeronde financiële hbo- of wo-opleiding én ben je analytisch en ondernemend? Dan vertellen we je graag meer!

(meer…)
Medewerker Crediteurenadministratie – Hoeksche Waard

Introductie

In de uitdagende baan van Medewerker Crediteurenadministratie ga je aan de slag bij een informele en dynamische organisatie in de Hoeksche Waard, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het voorbereiden, verwerken en registreren van binnenkomende facturen. Ben jij nauwkeurig, heb jij een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in financiële richting én wil je jezelf ontwikkelen binnen een ambitieus team? Dan zijn wij opzoek naar jou!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur) – Ridderkerk

Introductie

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als Financieel Administratief Medewerker en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? In deze baan in Ridderkerk ben jij verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de financiële administratie. Zo verwerk je facturen, volg je actief de aanmaningen op én krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Senior Salarisadviseur – Roosendaal

Introductie

Ben jij klaar voor een uitdaging als Salarisadviseur bij een mooi & vooruitstrevend accountantskantoor in Roosendaal? Dan zoeken we jou!

In jouw nieuwe functie bij H&L Accountants ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van verschillende klanten, signaleer je commerciële kansen én ben je medeverantwoordelijk voor het coachen van het team. De werk-privé balans is uitstekend, je kunt flexibel werken en de lunch wordt dagelijks voor je geregeld. Nieuwsgierig geworden? We komen graag met je in contact.

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu