Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager Binnendienst – Hoeksche Waard

Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Voor een klant in non-food en retail producten in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Business Development Manager – Amsterdam

Voor Serrix, een groeiende, internationale organisatie gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Business Development Manager! Je analyseert bestaande markten, bouwt het netwerk van partners uit en draagt zo jouw steentje bij aan de strategische groei van het bedrijf. Zie jij jezelf wel werken in deze zelfstandige, analytische en commerciële functie waarbij je een aantal dagen per maand in het buitenland te vinden bent? Dan horen we het graag!

(meer…)
Winkelmedewerker (32 – 40 uur) – Rotterdam

Ben jij een commercieel talent met oog voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte om zelfstandig te werken? Voor een winkel in Rotterdam, waar rechtstreeks aan zakelijke klanten wordt verkocht, zijn wij op zoek naar een Store Medewerker(32 – 40 uur). Meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Accountmanager (Internationaal) – Rotterdam

Als Accountmanager opereer je in een groeiende, internationale markt en heb je veel kansen om het netwerk verder uit te breiden. Dit komt met jouw commerciële instelling en interesse in de techniek zeker goed! Met regelmaat ben jij daarom ook in het buitenland bij klanten te vinden. Heb jij ervaring in de maritieme of offshore branche en toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Rotterdam waarbij je kan rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Assistant – Barendrecht

In de rol van Sales Assistant heb jij een veelzijdig takenpakket. Zo pak je aanvragen en orders op van klanten, heb je leveranciers aan de telefoon en ben je administratief aan de slag in het systeem. Lijkt het je daarnaast leuk om in een een internationale organisatie, gevestigd in Barendrecht, te werken waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Support Medewerker (Sportbranche) – Amsterdam

Ben jij sportief, een teamplayer, positief ingesteld en wil je werken in de fitnessbranche in de regio Amsterdam? Werk je graag in een klein en enthousiast team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? In deze afwisselende functie als Sales Support Medewerker zorg je voor een uitstekende service en tevreden klanten! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) – Rotterdam

‘Geen dag is hetzelfde in mijn rol als Technisch Commercieel Medewerker bij Klinger zegt Jeroen en hij werkt er met veel plezier. ‘Het team waarin ik werk is leuk, we lachen heel wat af, maar voor mij steken de zelfstandigheid en vrijheid er bovenuit! Ik krijg alle ruimte om zelf naar oplossingen te zoeken die zaken nodig hebben. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in kennis. Behalve diverse trainingen in het inwerktraject, zijn er regelmatig trainingen om je kennis te vergroten. Ook bij de andere productgroepen ben je meer dan van harte welkom! Het kantoor is ruimtelijk en modern ingericht, naast een inhoudelijke leuke job heb je dus ook een prettige werkomgeving.”

Enthousiast geworden en wil je meer weten over werken bij Klinger? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu