Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager (Gelderland) – Gelderland

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij recent je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de provincie Gelderland? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (Limburg) – Limburg

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij recent je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de provincie Limburg? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager (Internationaal) – Rotterdam

Als Accountmanager opereer je in een groeiende, internationale markt en heb je veel kansen om het netwerk verder uit te breiden. Dit komt met jouw commerciële instelling en interesse in de techniek zeker goed! Met regelmaat ben jij daarom ook in het buitenland bij klanten te vinden. Heb jij ervaring in de maritieme of offshore branche en toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Rotterdam waarbij je kan rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) – Moerdijk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst vorm je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en ben je verantwoordelijk voor telefonische acquisitie van nieuwe leads. Je vindt het leuk om het contact met relaties weer op te pakken en te onderhouden. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging en werk je mee aan verbeteringen in het verkoopproces! Heb je hbo werk- en denkniveau en een commerciële drive? Lees dan snel verder!

(meer…)
Operationeel Inkoper – Nijmegen

Heb jij ervaring op het gebied van operationele inkoop, supply chain of voorraadbeheer en voel jij je thuis in een dynamische en groeiende organisatie? Dan zoeken wij jou! Je gaat in de regio Nijmegen aan de slag als Operationeel Inkoper. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van de goederen. Uiteraard kan je rekenen op een goed salaris én kan je door groeien in de richting van inkoop, verkoop of supply chain!

(meer…)
Telemarketeer – Rotterdam

Ben jij een kei in acquisitie, wil je graag zelf jouw uren in kunnen vullen en heb je de ambitie om door te groeien naar een buitendienstfunctie? In deze rol als Telemarketeer houd je jezelf bezig met telefonische verkoop. Je maakt een inventarisatie van het klanten- en prospect bestand, welke je na gaat bellen om zo veel mogelijk afspraken in te plannen voor de Accountmanagers. Heb jij een commerciële drive en ben je graag in contact met mensen? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)
Inside Sales Medewerker – Hoeksche Waard

Ben jij een commercieel talent met aandacht voor de klant en werk je graag met mooie grote namen? Heb je al een aantal jaren werkervaring in een binnendienstfunctie en vind je doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie belangrijk? Voor een klant in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Inside Sales Medewerker met een ondernemend karakter! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu