Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Sales Support Export – Dordrecht

Als Sales Support Export is geen dag hetzelfde! Bij deze jonge en bruisende organisatie in Dordrecht staat teamspirit centraal en krijg je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tegenover jouw fulltime werkweek staat een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden én een leuke baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ben je ondernemend en vind je het leuk om internationale contacten te onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Business Development Manager – Amsterdam

Voor Serrix, een groeiende, internationale organisatie gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Business Development Manager! Je analyseert bestaande markten, bouwt het netwerk van partners uit en draagt zo jouw steentje bij aan de groei van het bedrijf. Zie jij jezelf wel werken in deze zelfstandige en commerciële functie waarbij je een aantal dagen per maand in het buitenland te vinden bent? Dan horen we het graag!

(meer…)
Brand Manager (Internationaal) – Amsterdam

Wil jij jouw enthousiasme voor consumentenmarketing tot uiting brengen in een kleine, ambitieuze & internationale organisatie, waarbij je de vrijheid krijgt om concepten te implementeren en groei te realiseren? Denk jij na op een strategische en creatieve manier en breng jij enkele jaren relevante werkervaring met je mee? Lees dan snel meer over de veelzijdige uitdaging van Brand Manager (Internationaal) bij Serrix!

(meer…)
Business Manager Projecten – Zwolle

Bedrijven zijn bij jou aan het juiste adres als ze hun productiviteit willen verhogen. Jij geeft als Business Manager Projecten bij IJssel Technologie in Zwolle leiding aan teams die verbeterprocessen bij opdrachtgevers succesvol uitvoeren. Steeds meer toonaangevende opdrachtgevers kloppen bij je aan. Dat zie je natuurlijk graag, dus is het zaak om de projecten die je draait in goede banen te leiden. Mooie resultaten behalen en van toegevoegde waarde zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder!

(meer…)
Customer Support Specialist (32 tot 40 uur) – Dordrecht

Of je nou richting communicatie, maatschappelijk werk, rechten, events management, bedrijfseconomie of noem het maar op hebt gestudeerd: als je communicatief sterk, oplossingsgericht en goed weet hoe je met klanten om moet gaan kan deze functie zomaar iets voor jou zijn. Met je diploma net op zak kom je direct in een adviserende rol terecht waarvoor je verschillende opleidingen gaat volgen. Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Lees dan snel verder!

(meer…)
Key Accountmanager (Nederland) – Westland

In de uitdagende en zelfstandige functie van Key Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het uitbreiden van jouw divisie. Hiervoor reis je door heel Nederland en ga je op bezoek bij zowel bestaande als nieuwe klanten! Je creëert je eigen commerciële kansen en bent een ervaren gesprekspartner voor jouw klant en weet hun behoeftes natuurlijk goed in kaart te brengen om zo de bestaande relaties verder uit te bouwen. Enthousiast geworden? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)
Customer Service Representative – Ridderkerk

We are looking for a full-time native English-speaking Customer Service Representative for a leading A-brand. You provide technical information, solve technical problems and coordinate with the installation team in the United Kingdom. Is English your native language and are you looking for a new challenge? Apply now!

(meer…)
Menu