Binnendienst Medewerker (Commercieel / Technisch) – Strijen

Pak jij nieuwe werkzaamheden snel op en ben je een echte doener? Voor een klein, maar internationaal handelsbedrijf, zijn wij op zoek naar een Binnendienst Medewerker met afwisselende werkzaamheden. Heb je mbo werk- en denkniveau en affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Customer Service Medewerker – Dordrecht

Heb jij een klantgerichte en flexibele houding en krijg jij energie van een afwisselend takenpakket? In deze veelzijdige rol van Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van zowel bestaande als nieuwe klanten, weet jij als geen ander de juiste prioriteiten te stellen en ga je gestructureerd te werk. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder meer!

(meer…)

(Key) Account Manager – Dordrecht

Wil jij werken bij een internationale en toonaangevende organisatie welke levert aan de levensmiddelindustrie? En ben jij een ervaren en resultaatgerichte verbinder met een passie voor relatiebeheer en internationaal zakendoen? In deze functie van (Key) Account Manager ben jij gesprekspartner en het vaste aanspreekpunt van een aantal belangrijke klanten! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Coördinator – Oud-Beijerland

Voel jij je thuis in een internationale en dynamische werkomgeving? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, mechanische en elektrotechnische kennis en beschik jij over uitstekende Engelse communicatieve vaardigheden? Ga dan aan de slag als Service Coördinator! Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst Food – Oud-Beijerland

Heb jij een grote passie voor food? En zorg jij er altijd voor dat alles goed geregeld is? Dan is deze functie als Commercieel Medewerker Binnendienst écht iets voor jou. Samen met jouw vijf collega’s ontzorg je als commercieel medewerker binnendienst de accountmanagers en heb daarnaast veel klantcontact. Jouw takenpakket is extra uitdagend, omdat jij dé specialist bent of kan worden op het gebied van alle export buiten de EU. Heb jij mbo+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in de foodsector? Lees dan snel verder!

(meer…)

Accountmanager New Business – Kesteren

Heb je verstand van cijfers, maar vind je het vooral een uitdaging om met allerlei verschillende ondernemers in gesprek te gaan? En wil jij werken bij een informeel accountantskantoor met goede arbeidsvoorwaarden? Dan ben jij de gedreven Accountmanager New Business voor WEA Deltaland die we zoeken!

(meer…)

Accountmanager Binnendienst – Oud-Beijerland

Ben jij een servicegericht en commercieel talent met aandacht voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden én genoeg ruimte om zelfstandig te werken? Voor een grote toeleverancier (met name aan de retail- en de foodsector) zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst met een ondernemend karakter! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

(meer…)