Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Sales Manager – Westland

Zoek jij een uitdagende functie waar je jouw kennis van B2B sales combineert met coachende kwaliteiten? Dan is deze vacature van Sales Manager in het Westland iets voor jou! Met een commerciële instelling geef je leiding aan een team van vijf Accountmanagers en kun je rekenen op een veelzijdige functie met goede arbeidsvoorwaarden.! Meer weten? Lees hieronder snel verder.

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) – Westland

Ga jij graag doelgericht en resultaatgericht aan de slag? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie en ben je in een spilfunctie betrokken bij zowel het inkoop- als verkoopproces. Je krijgt alle ruimte om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijkse processen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Support Medewerker (Tijdelijk) – Rotterdam

Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten als het gaat om de administratieve verwerking van orders en offertes. Als Sales Support Medewerker werk je nauw samen met een vaste Accountmanager en Monteurs in een account team om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ben jij klaar voor een nieuwe tijdelijke uitdaging in Rotterdam voor de komende zes maanden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Als Accountmanager Binnendienst krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid! Na een uitgebreid inwerktraject ben je verantwoordelijk voor de klanten binnen jouw regio. Je bent een echte verbinder en bouwt aan langdurige relaties. Hiernaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe klanten! Beschik je over een hbo-diploma en heb je al minimaal vijf jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Recruitment (junior) – Hoeksche Waard

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap in je carrière? Gezien de groei zoeken wij voor Lincks een Commercieel Medewerker Recruitment waarin je de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar de rol van Recruiter of Accountmanager! Je hebt een zelfstandige functie en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, eventueel in een buitendienstfunctie. Binnen deze veelzijdige rol krijg je de ruimte om te ondernemen. Als Commercieel Medewerker Recruitment ga je op zoek naar kansen in de markt, leg je contacten met bedrijven, maak je afspraken en ga je op zoek naar de juiste kandidaat! Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) – Rotterdam

Voel jij je thuis in een informeel, no-nonsense en groeiend bedrijf? En ben je commercieel, klantgericht en beschik je over technisch inzicht? Dan is deze vacature bij Klinger jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) stel je offertes op, ondersteun je de vertegenwoordigers, bied je optimale service en ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten! Wil je meer weten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Inside Sales Engineer (offshore) – Barendrecht

Voel jij je thuis in een zelfstandige & afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een groeiende internationale organisatie? En breng jij op zowel commercieel als technisch vlak de nodige kennis mee? Voor een toonaangevende technische groothandel in Barendrecht zijn we op zoek naar een gedreven Inside Sales Engineer (offshore)! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

(meer…)
Menu