Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Project Coördinator – Dordrecht

Als Project Coördinator zorg je voor de coördinatie van lopende internationale projecten en ben je de schakel tussen de klant, de accountmanager en de engineers die het systeem daadwerkelijk gaan implementeren. Jij zorgt voor de ondersteuning van de verkoopkantoren in het buitenland waar hard gewerkt wordt aan het op de markt brengen van recentelijk ontwikkelde, innovatieve producten. Een echte regelfunctie dus! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Accountmanager (Nederland) – Dordrecht

Ben jij die Accountmanager die de recent ontwikkelde, innovatieve producten op de markt gaat brengen en daarmee de Nederlandse markt gaat veroveren? Jij weet met jouw ervaring, creativiteit en commerciële drive deze nieuwe producten op de juiste manier in de markt te introduceren en bent daarmee een belangrijk onderdeel van het succes van de organisatie. Van marktonderzoek tot het vertalen van de vraag van de klant naar een concrete oplossing en het uiteindelijk sluiten van de deal; jij bent eindverantwoordelijke voor het gehele traject! Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Frans / Spaans) – Hoeksche Waard

Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen, krijg je een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en spreek je naast Nederlands en Engels ook Frans en/of Spaans? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Commercieel Medewerker Binnendienst benader je (potentiële) klanten, geef je snelle en scherpe offertes af en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit de klant. Iets voor jou? Lees snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Sales Engineer (Zuid-Holland) – Zuid-Holland

Heb jij affiniteit met techniek en combineer je dit moeiteloos met jouw commerciële instelling? Ga dan aan de slag bij KLINGER in Rotterdam! Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en het vergroten van het marktaandeel in Zuid-Holland. Door de grote diversiteit aan klanten is ieder gesprek een uitdaging op zich en richt jij je volledig op het totaal concept dat KLINGER te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Moerdijk

Ben jij commercieel, resultaatgericht en klantvriendelijk? Denk je in oplossingen en laat je je niet snel uit het veld slaan? Voor een internationale organisatie in Moerdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst! Lees hieronder snel verder.

(meer…)
Accountmanager Binnendienst B2B (Store) – Rotterdam

Ben jij een commercieel talent met oog voor de klant? Werk jij graag in een klein team met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte om zelfstandig te werken? Voor een winkel in Rotterdam, waar rechtstreeks aan zakelijke klanten wordt verkocht, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst(40 uur). Meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)
Order Management Coördinator – Hoeksche Waard

Ben jij communicatief sterk en kan jij goed samenwerken? En ben jij administratief goed onderlegd en werk jij graag resultaatgericht? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Order Management Coördinator voor een mooi bedrijf in de Hoeksche Waard! Heb jij interesse in deze functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu