Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis binnen de agrarische sector en wil je aan de slag in een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en mee kunt groeien met deze mooie organisatie in de Hoeksche Waard? In deze rol als Commercieel Administratief Medewerker heb je een afwisselend takenpakket. Je hebt contact met klanten en leveranciers, voert prijsonderhandelingen, beheert de voorraad, verwerkt administratie en bent ook bereid collega’s te helpen op operationeel vlak. Dat maakt deze functie afwisselend en zorgt ervoor dat je niet de hele dag achter de computer zit! Nieuwsgierig? Lees de vacature en neem voor meer informatie contact op met Kirsten!

(meer…)
Accountmanager Binnendienst – Dordrecht

Introductie

Ben jij commercieel gedreven en spreek je uitstekend Nederlands en Engels? Heb jij een afgeronde hbo-opleiding waarin je veel hebt geleerd over commercie en logistiek? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager in de chemie jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid te groeien in een rol waarin jij binnendienst taken combineert met het bezoeken van klanten en prospects in de Benelux. Meer weten? Lees dan verder!

(meer…)
Accountmanager Bouw – Alphen aan den Rijn

Introductie

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager in de bouw jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (verhuur) – Dordrecht

Introductie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (verhuur) ben je actief in het verhuren van materialen, zowel telefonisch als aan de balie. Je zorgt voor de administratieve verwerking van de facturatie en je draagt zorg voor de planning van de transporten. Je maakt en volgt offertes op en je bent veel in contact met de klant, je collega’s van de binnendienst en het magazijn. Heb je ervaring in de verhuurbranche en/of bouw en vind je het leuk om veel in contact te zijn met klanten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Consultant (Recruitment) – Rotterdam

Introductie

Werken bij Lincks Personal Recruitment, wat houdt dat in? Als Consultant (Recruitment) breng je flink wat soft skills mee, deze skills combineer je als vanzelfsprekend met commerciële uitdagingen. Jouw doel en uitdaging is het verbinden van professionals & werkgevers, dit doe je op basis van werkervaring, persoonlijkheid én ambitie.

Je werkt nauw samen in een gedreven en enthousiast team dat bestaat uit zeven collega’s. De lijntjes zijn kort en er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng & ideeën. In alles wat je doet ben je resultaatgericht en op zoek naar kansen in de markt. Je krijgt energie van het werken met de modernste tooling en maakt dit jezelf ook gemakkelijk eigen. Is recruitment helemaal nieuw voor jou, maar ga jij een commerciële uitdaging niet uit de weg? Ook dan nodigen we je graag uit om verder te lezen!

(meer…)
Commercieel Medewerker (New Business) – Moerdijk

Introductie

Als Commercieel Medewerker (New Business) heb je veel klantcontact en ben je verantwoordelijk voor zowel de bestaande als de nieuwe klanten! Dit kunnen klanten zijn in de voedingsmiddelenindustrie, handelsbedrijven, maar ook productiebedrijven. Je verwerkt binnenkomende aanvragen en je hebt veel klantcontact. Hiernaast vind je het leuk om nieuwe klanten te werven en ben je actief betrokken bij beurzen. Heb je ervaring in een soortgelijke rol en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32 uur) – Dordrecht

Introductie

Heb jij commercieel inzicht, een sterke klant- en servicegerichte instelling én spreek je goed Nederlands en Engels? In de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst versterk je het sales team door telefonisch de actieve sales op te volgen, waarbij je zowel bestaande als nieuwe contacten gaat benaderen. Jij krijgt alle ruimte om deze rol je eigen te maken en mee te groeien met de organisatie. Interesse in deze uitdagende rol in Dordrecht? We vertellen je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu