Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Contact Center Medewerker (tijdelijk, 29 uur) – Zoetermeer

Introductie

Ben jij klantgericht, oplossingsgericht én wil je werken in een informele werkomgeving in Zoetermeer? Als Contact Center Medewerker ben je verantwoordelijk voor een correcte registratie van reparatieverzoeken en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant! Natuurlijk plan je ook bezoekafspraken in én adviseer je de huurders over de woning. Wil jij een mooie werkervaring op doen, waarbij je de gelegenheid krijgt om jouw communicatieve vaardigheden te ontwikkelen? Lees snel verder!

(meer…)
Customer Service Manager – Moerdijk

Introductie

Met jouw vrolijke en klantvriendelijke karakter weet jij als Customer Service Manager collega’s te motiveren, klanten tevreden te stellen én denk jij altijd in oplossingen. Dat je stevig in je schoenen staat blijkt wel uit het feit dat je pittige gesprekken niet uit de weg gaat. Samen met jouw collega’s ben je namelijk verantwoordelijk voor het oppakken en oplossen van problemen met de orders.

Kijk je ernaar uit om je in te zetten voor een groeiende organisatie in de automotive branche in de Hoeksche Waard, waar je leiding geeft aan een team van zeven (internationale) collega’s? Dan zoeken we jou!

(meer…)
Inside Sales Engineer – Rotterdam

Introductie

In deze uitdagende rol van Inside Sales Engineer in Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers, het opvolgen van orders en focus jij je op new business. Na een uitstekend inwerktraject, waarbij je de technische producten en afdelingen goed leert kennen, ga jij zelfstandig vanuit de binnendienst aan de slag! Nieuwsgierig geworden en wil je er meer over weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Assistent – Hendrik-Ido-Ambacht

Introductie

Als Sales Assistent bij Bolidt ben jij een onmisbare schakel! Je bent bezig met het opstellen en de opvolging van offertes, gaat op zoek naar nieuwe klanten én je staat klanten telefonisch te woord. Naast ondersteunende werkzaamheden, ben je dus ook commercieel actief. Initiatief wordt beloond bij deze internationale organisatie en je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)
Customer Service Medewerker – Dordrecht

Introductie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker binnen een internationale organisatie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij ervaring met planwerkzaamheden én heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In jouw nieuwe baan ben je verantwoordelijk voor het ordermanagement van een grote klant, waarvoor je veel contact met diverse afdelingen, Engineers en stakeholders hebt. Daarnaast maak je de planning, monitor je voorraden én coördineer je de werkvoorbereiding. Nieuwsgierig geworden naar deze vacature in Dordrecht? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst – Moerdijk

Introductie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij een hecht familiebedrijf is geen dag hetzelfde! Je hebt veel klantcontact via de mail en telefoon met zowel de eindgebruiker als de handel, je zorgt dat de order correct in het systeem komt te staan en je draagt het over aan de afdeling Customer Service en Logistiek. Ben je leergierig, een echte aanpakker en heb je naast Nederlands en Engels minimaal de basiskennis van de Duitse taal? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) – Dordrecht

Introductie

Na een interessante inwerkperiode waarin je alles leert over de producten & diensten van dit mooie bedrijf is het zover, jij gaat aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst in Dordrecht! Je adviseert klanten over de producten, je begeleidt orders en gaat actief op zoek naar (potentiële) klanten. Binnen deze internationale organisatie wordt jouw initiatief zeker op prijs gesteld en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij commercieel ingesteld en ben je op zoek naar een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu