Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Salarisadministrateur – ‘s-Gravendeel

Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de loonadministratie van het klantenbestand van Kooy. Je verzorgt de aangiften en opgaven aan onder meer de Belastingdienst, pensioenfondsen en uitkeringsinstanties. Hiernaast geef je als Salarisadministrateur advies aan klanten op het gebied van fiscale/sociale wet- en regelgeving. Heb jij hbo werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring met salarisadministratie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Gevorderd Assistent Accountant (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Als Gevorderd Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten en voorzie je jouw klanten natuurlijk van het beste advies. Je komt te werken in een ervaren team en mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak! Ben jij klantgericht, ambitieus en analytisch sterk? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Fiscalist (32-40 uur) – ‘s-Gravendeel

Ben jij studerend richting HBO Fiscaal Recht of heb je deze studie al afgerond en studeer je richting Belastingadviseur? Onze klant Kooy Accountants & Belastingadviseurs bied je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot zelfstandig Fiscalist. Naast het ondersteunen van de twee vennoten, krijg je een breed takenpakket en heb je meteen veel klantcontact. Ben jij als Junior Fiscalist toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)

Menu