Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountant AA (senior) – Roosendaal

Heb jij de ambitie om partner te worden van een vooruitstrevend accountantskantoor in Roosendaal? Dan zoeken we jou! Als senior Accountant AA heb je een verantwoordelijke en belangrijke rol binnen het team van 40 gedreven collega’s. Zo geef je leiding aan (Assistent) Accountants en ben je sparringspartner voor jouw klanten. Uiteraard kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en de werk-privé balans is hier uitstekend te noemen. Meer weten? We komen graag met je in contact.

(meer…)
Accountant – Rotterdam

Vind jij het een uitdaging om de diepgang in de cijfers op te zoeken om zo franchisenemers van De Beren te voorzien van passende adviezen? Ga dan aan de slag als Accountant! Met inmiddels ruim 70 (bezorg) restaurants is De Beren één van de snelst groeiende horecaondernemingen in Nederland. Vanuit het kantoor in Rotterdam coach jij de ondernemers en zet je operationele doelstellingen om in financiële targets. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)
Salarisadministrateur (24-32 uur) – ‘s-Gravendeel

Heb jij ervaring als Salarisadministrateur en werk je graag in een team? Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de loonadministratie van het klantenbestand van Kooy. Je verzorgt de aangiften en opgaven aan onder meer de Belastingdienst, pensioenfondsen en uitkeringsinstanties. Meer weten over deze functie in ‘s-Gravendeel? Lees snel verder.

(meer…)
Relatiebeheerder (Finance) – Rotterdam

Vind jij het een uitdaging om de diepgang in de cijfers op te zoeken om zo franchisenemers van De Beren te voorzien van passende adviezen? Ga dan aan de slag als Relatiebeheerder (Finance)! Met inmiddels ruim 70 (bezorg) restaurants is De Beren één van de snelst groeiende horecaondernemingen in Nederland. Vanuit het kantoor in Rotterdam coach jij de ondernemers en zet je operationele doelstellingen om in financiële targets. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer!

(meer…)

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu