Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Voel jij je thuis in een jonge, informele en groeiende organisatie? Heb jij een afgeronde financiële hbo-opleiding, krijg jij energie van het werken met cijfers en ben je bekend met salarisadministratie? Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker in Dordrecht!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de financiële dienstverlening. Het is een informele organisatie waarin de medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Met ruim 200 collega’s zijn zij vanuit hun mooie net verbouwde kantoor in Dordrecht elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor hun 300.000 klanten.

Hiernaast heerst er een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in de mooie bedrijfskantine en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras! Als Financieel Medewerker kom je te werken in een jong, hecht & gedreven team van zeven collega’s.

Functie

Als Financieel Medewerker zorg je samen met jouw team maandelijks voor het opleveren van de juiste balans en winst- en verliesrekening van de verschillende bedrijven. Je houdt de activa administratie bij, controleert tussenrekeningen en stelt rekening courant verhoudingen vast. Maandelijks stel je diverse journaalposten op en verwerk je mutaties in de salarisadministratie.

Je vindt het een uitdaging om financiële gegevens te controleren en mee te denken over praktische voorstellen om de efficiëntie te verbeteren. Natuurlijk ben je als junior Financieel Medewerker leergierig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt de financiële stromen van de organisatie dan ook nauwlettend in de gaten. Samen met een enthousiast team van collega’s zorg je voor een tijdige en correcte oplevering van de periodieke cijfers en de voorbereidingen op de accountantscontroles.

Functie-eisen

Als junior Financieel Medewerker heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent natuurlijk integer en stressbestendig. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy;
 • Je bent handig in Microsoft Excel;
 • Heb je tijdens een van je stages al eens gewerkt met Exact of ervaring opgedaan met salarisadministratie? Dit is een grote pre!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig junior Financieel Medewerker?

 • Een goed starterssalaris van rond de €2100,-, afhankelijk van jouw leeftijd en de eventuele ervaring die je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een leuke functie die je voor 32 of 40 uur per week kunt invullen;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen;
 • Een gezellig, enthousiast en ambitieus team;
 • De vrijheid om ideeën aan te dragen (graag zelfs!);
 • Lekker eten in het bedrijfsrestaurant, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Simone Jordaans.

T: 085-9028121
M: 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: simone@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu