Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk) – Hoeksche Waard

Introductie

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon, debiteurenbeheer en ondersteun je de financiële afdeling met overige taken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de Hoeksche Waard waar je financiële en administratieve taken combineert? En ben jij snel en voor een periode van vier maanden beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een dynamische organisatie in de Hoeksche Waard die producten levert aan met name de retail- en de foodsector. Binnen de organisatie heerst een sterke no-nonsense en hands-on mentaliteit. Waarden zoals passie en loyaliteit staan hoog in het vaandel en daarmee ook de ontplooiing van hun medewerkers, zodat er voldoende ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen!

Als organisatie zijn zij ervan overtuigd dat ambities en werkplezier goed samengaan. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die veel leuke activiteiten organiseert. Denk aan een bedrijfsfeest, een hardloopevenement of een bierproeverij. In totaal werken er 450 medewerkers bij dit bedrijf.

Je gaat in deze tijdelijke functie als Financieel Administratief Medewerker een team van drie collega’s ondersteunen, waaronder een Teamleider en daar leg je ook verantwoording aan af.

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk) in de Hoeksche Waard ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon, debiteurenbeheer en ondersteun je de financiële afdeling met overige taken. Hiernaast beantwoord je inkomende mails en word je takenpakket verder uitgebreid gedurende de periode.

Functie-eisen

Als Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk) herken je jezelf in het volgend profiel:

 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende administratieve / financiële vaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een grote pre;
 • Je bent per direct beschikbaar voor een periode van vier maanden;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk)?

 • Salaris tot maximaal €2600 bruto per maand op fulltime basis en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding:
 • Je gaat aan de slag in een ambitieus team met leuke collega’s;
 • Een mooie kans om ervaring op te doen binnen een groeiende organisatie;
 • Een afwisselende functie voor 32 tot 40 uur voor een periode van ongeveer zes maanden.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu