⃪ Terug naar het vacature overzicht

Financieel Administratief Medewerker (tijdelijk, 24 uur) – Oud-Beijerland

Introductie

In jouw veelzijdige als Financieel Administratief medewerker houd jij je bezig met zowel debiteuren- als crediteurenbeheer, bereidt betalingen voor, verzorgt de btw-aangiftes en stelt rapportages op. Heb jij een afgeronde mbo-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring of ben je een hbo-starter? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is al ruim 50 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie. Met oog voor kwaliteit en milieu blijven zij innoveren. In totaal werken er ongeveer 70 collega’s, jij werkt samen met vier directe collega’s en je rapporteert aan de Financieel Directeur.

Functie

Als Financieel Administratief Medewerker assisteer je de Financieel Directeur en ligt jouw focus op een zo efficiënt en correct mogelijke administratie. De volgende taken vallen o.a. onder jouw verantwoordelijkheid:

  • Verwerken van de kas en bankafschriften;
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Voorbereiden van het uitgaande betalingsverkeer;
  • Verzorgen van de BTW- en ICP-aangiftes en verzorgen van de CBS-opgaven;
  • Opstellen van rapportages t.b.v. het managementteam;
  • Assisteren bij de jaarlijkse accountantscontrole;
  • Overige werkzaamheden zoals het inboeken van onkostennota’s, telefonisch contact onderhouden met diverse instanties en het opstellen van diverse overzichten.

Het betreft een tijdelijke functie voor minimaal een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om 24 uur in de week en bij voorkeur zijn deze verdeeld over 4 dagen van 6 uur, maar 24 uur verdeeld over 3 dagen is ook zeker bespreekbaar.

Functie eisen

Je bent communicatief vaardig, voelt je thuis in een informele werkomgeving en kunt goed zelfstandig werken.
Hiernaast heb je een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van (financiële) administratief aangevuld met enkele jaren werkervaring. Tot slot heb jij een goede kennis van Excel en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Ben jij een hbo starter met een opleiding in de richting van Bedrijfseconomie? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Aanbod

En wat bieden wij jou als Financieel Administratief Medewerker?

  • Een zelfstandige en flexibele baan, waarbij je de mogelijkheid krijgt om bijvoorbeeld onder schooltijden te werken;
  • Een bruto maandsalaris rond de €2500 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring;
  • Na een half jaarcontract op basis van uitzenden, is er de mogelijkheid tot verlenging.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.