⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij mbo-geschoold en heb je ervaring in de financiële administratie? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan en houd jij met gemak verschillende ballen in de lucht? Als Financial Officer ben je, naast de dagelijkse gang van zaken op kantoor, bovenal verantwoordelijk voor de financiële administratie. Lijkt dit jou een interessante uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een gezond bedrijf, gestart in 2006 en nog steeds groeiend. Je gaat aan de slag binnen een dynamische, technische organisatie.

In deze functie ben je alleen verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, maar kan je wel sparren met de Controller en deze zal je ook ondersteunen waar nodig.

Functie

Als Financial Officer heb je een afwisselende baan, waarin je zelfstandig verantwoordelijk bent voor een uiteenlopend takenpakket. Je houd je onder andere actief bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer en de grootboekadministratie, maar je vindt het ook leuk om de maand- en jaarafsluitingen voor je rekening te nemen, dan krijg je hier alle gelegenheid voor. Daarnaast ben jij degene die de telefoon aanneemt en het bezoek ontvangt. Tot slot vallen ook de personeelsadministratie en overige facilitaire zaken onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie eisen

Als Financial Officer herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

In deze rol kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie. Hierbij kun je o.a. denken aan 25 vrije dagen, 13 atv dagen, een pensioenregeling en reiskosten vergoeding. Je komt terecht binnen een nuchtere, ambitieuze organisatie die weet hoe het moet en een gezonde groei doormaakt.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.