⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij ruime ervaring in exploiteren en leidinggeven? Voel jij je thuis in de wereld van sport en recreatie? En heb jij hiernaast een inspirerende stijl van leidinggeven en ben je in staat om over de grenzen van je eigen beleidsterreinen te kijken? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie als Exploitatiemanager bij Bres Accommodaties echt wat voor jou!

Organisatie

Bres Accommodaties is een jong, dynamisch bedrijf dat goed uitgeruste ‘multifunctionele’ accommodaties met een breed aanbod van sport-, vergader- en vrijetijdsactiviteiten beheert en/of exploiteert. Eén van de locaties is Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Het motto is “Samen springen wij voor elkaar in de Bres”.

Functie

Jij bent in hoofdlijnen verantwoordelijk voor alle exploitaties binnen Bres Accommodaties BV, Zwembad de Wellen BV en over toekomstige, nieuw op te zetten entiteiten. Ook draag je als Exploitatiemanager bij Bres Accommodaties in Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) zorg voor de bijhorende bedrijfsuitvoering. Zo realiseer je de financiële doelen en daarmee de continuïteit van de locaties. Voor jou zijn financiële termen gesneden koek. Als (sparring)partner van de directie bepaal jij bovendien mede de bedrijfsstrategie en outcome.

Met jouw stevige financiële achtergrond voel jij je als een vis in het water als je afspraken over de gebruikersgroepen nakomt en evalueert. Ook houd je je bezig met het optimaal faciliteren van de managers, zodat zij hun resultaten halen. Daarnaast ontwikkel je een (middel)langetermijnvisie met daaraan gekoppeld de regiostrategie. Je geeft leiding aan de (nu) drie managers/teamleiders en vertegenwoordigt samen met de directeur-bestuurder de BV’s van Bres Accommodaties. Ook investeer je in een groot netwerk door contact te leggen met andere organisaties. Jij focust je als Exploitatiemanager op het:

  • Opstellen van een meerjarenbegroting met een (meerjarige) exploitatiestrategie;
  • Voorzitten van het locatie- en/of gebruikersoverleg;
  • Optimaliseren van de omzet en de klantbeleving van locatie(s);
  • Bewaken van de klanttevredenheid;
  • Zorgen voor veilige en schone locaties en dit is meer dan alleen een checklist;
  • Maandelijks rapporteren en analyseren van de financiële gegevens.

Functie eisen

Jouw ruime ervaring in exploiteren en leidinggeven zorgt ervoor dat je goed kunt analyseren welke stappen er moeten worden gezet. Daarbij heb je een inspirerende stijl van leidinggeven: je kunt je in mensen verplaatsen, hen motiveren, problemen oplossen en ondertussen zicht houden op de planning. Je bent in staat om over de grenzen van je eigen beleidsterreinen heen te kijken en je bent marktgericht. Voor deze belangrijke functie heb jij nog meer in huis, namelijk:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting Management en/of Bedrijfskunde, bijvoorbeeld Sport en Management;
  • Kennis van en ervaring – minimaal 5 jaar – met het leiden van grootschalige projecten op het gebied van (accommodaties) exploitaties;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands;
  • Gastvrijheid en ondernemerschap zitten in jouw DNA.

Aanbod

De functie van exploitatiemanager is ingedeeld in schaal is 10/11 in de cao Vermo. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een laptop en mobiele telefoon van de organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Mireille Prooi | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-90281200
(e) mireille@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.