⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij op een innovatieve engineeringafdeling aan de slag? En je richten op het tekenen en ontwerpen van technische en complexe processen en machinebesturingen waarbij je gebruik maakt van EPlan Electric P8? Dan ben jij de Electric Hardware Engineer die wij zoeken!

Organisatie

Je komt te werken bij een overkoepelende organisatie en dit specifieke gedeelte van de organisatie is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen. Hiernaast verzorgen ze ook de complete machinebesturingen inclusief data monitoring en management informatiesystemen. Er wordt met de nieuwste technologieën gewerkt en er worden internationale markten bediend in diverse branches, waaronder de food, industrie en haven.

De afdeling engineering bestaat uit zo’n zes gedreven collega’s en ter aanvulling van het team wordt een nieuwe Electric Hardware Engineer gezocht. Er wordt verantwoording aan de Manager Besturing afgelegd.

Functie

Op de engineeringsafdeling engineer jij als Electric Hardware Engineer technisch complexe processen en machinebesturingen. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en ontwerpen van de elektrische hoofd- en stuurstroomschema’s, materiaal- en aansluitlijsten in EPLAN Electric P8. Naast het tekenen en ontwerpen behoort ook het berekenen, dimensioneren en opstellen van begrotingen voor industriële en procesautomatiseringssystemen tot jouw veelzijdige takenpakket en verantwoordelijkheid. Wanneer een besturing is gerealiseerd, ben jij ook in staat om revisiewerk te verrichten. Je bereidt projecten voor, bestelt de benodigde materialen, stelt montagemethoden vast en begeleidt de productie.

Functie eisen

Waarin herken jij jezelf als toekomstige Electric Hardware Engineer;

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (of MBO 4) richting Elektrotechniek of Automatiseringstechniek;
  • Kennis van algemene besturingstechniek, LS/machinerichtlijn en machineveiligheid;
  • Aantoonbare normkennis NEN1010 en NEN3140 en kennis van elektrotechnische materialen;
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Kennis en ervaring met EPlan P8 en Syntess Atrium;
  • Beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie in een prettige collegiale werksfeer! Afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsniveau wordt het salaris ingeschaald boven de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Hiernaast ontvang je ook nog eens 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en wordt er meer dan 50% aan jouw pensioenpremie bijgedragen. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, kun je gebruik maken van een aantrekkelijke studieregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.