Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Voor Wuppermann Staal Nederland (WSN) in Moerdijk zijn wij op zoek naar een E-monteur! Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd 24/7 productieproces. Samen met jouw team ga je als Monteur werken aan mooie projecten vol verantwoordelijkheid en vrijheid. Breng jij al mooie ervaringen als Elektromonteur mee en ben jij toe aan een volgende uitdaging? Reageer dan direct!

Organisatie

Wuppermann is al meer dan 145 jaar een internationale en toonaangevende speler in de staalindustrie en is gevestigd op Industrieterrein Moerdijk. Het bedrijf produceert staal op een hoogwaardig technologische manier voor mooie bedrijven in diverse sectoren, onder andere voor de meubelindustrie, technische bedrijven, food & verpakkingsbedrijven en de automotive.

Het is een familiebedrijf dat trots is op de manier van werken en de producten die ze leveren. In totaal werken er zo’n 180 collega’s, waarvan een groot deel in de productie. Als E-monteur ga je aan de slag in een 3-ploegendienst en draai je storingsdiensten. Je bent onderdeel van de Elektrotechnische Dienst en zorgt er samen met zes directe collega’s voor dat de fabriek blijft draaien. Het team is te omschrijven als sociaal, direct en wordt écht met elkaar hard gewerkt.

Functie

Zo’n 700.000 ton staal rolt er jaarlijks bij Wuppermann Staal Nederland door de fabriek in Moerdijk in een volledig geautomatiseerd proces. Jij snapt dat je als E-monteur binnen de Elektrotechnische Dienst een belangrijk onderdeel bent van dit productieproces. Is er een storing of is er juist preventief onderhoud nodig? Samen met jouw collega’s ben jij er verantwoordelijk voor dat de productie in volle gang gehouden wordt. Dat betekent dat je plotselinge storingen oplost. Maar liever voorkom je storingen, en dus voer je periodieke onderhoudswerkzaamheden uit. Hiernaast is er ook ruimte om nieuwe projecten op te pakken en hierin heb je veel vrijheid, zodat geen dag hetzelfde is! Natuurlijk komt er meer bij kijken en ben jij ook verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Beoordelen van de storing en/of het onderhoud;
 • Verhelpen van noodstoringen, in overleg met de Mechanische Technische Dienst en Productie;
 • Assisteren van productiemedewerkers bij het in- en afstellen van apparatuur;
 • Vastleggen van de uitgevoerde werkzaamheden ter registratie;
 • Signaleren en melden van bijzonderheden aan je leidinggevende.

Functie-eisen

Je maakt als E-monteur deel uit van een compleet productieproces en werkt in teamverband. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken, al wordt er ook veel zelfstandigheid van je gevraagd. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en reageert met jouw ervaring snel en doelgericht op onverwachte situaties. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Mbo werk- en denkniveau en kennis van elektrotechniek;
 • Minimaal twee jaar werkervaring als Monteur;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal? Dit is een pre;
 • Bij voorkeur heb je ook ervaring met PLC-programmatuur, zoals Siemens S7.

Aanbod

Je komt te werken bij Wuppermann Staal Nederland, een internationaal familiebedrijf waar een informele & prettige sfeer heerst. In jouw functie als E-monteur kun je rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een goed bruto maandsalaris, geheel afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Bovenop jouw salaris een goede ploegentoeslag;
 • Naast 27 vakantiedagen krijg je ook nog eens 13 atv dagen;
 • Een mooie pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Bij goede bedrijfsresultaten wordt er een mooie winstdeling uitgekeerd;
 • Ruimte én budget om opleidingen, cursussen en trainingen te volgen;
 • Verder kom je te werken onder de CAO van metalektro.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu