Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij minimaal vijf jaar werkervaring als Document Controller en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zoeken we jou! Bij deze dynamische organisatie in Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van het documentatieplan voor diverse projecten. Uiteraard kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een dynamische organisatie, gevestigd in Dordrecht, die wereldwijd actief is in de ontwikkeling en verkoop van bulkhandlingsystemen. Daarnaast hebben ze een nieuw innovatief product ontworpen en dit met succes in de renewable markt gezet. In dit segment verwachten ze een mooie groei te realiseren de komende jaren.

Je komt als Document Controller te werken op de afdeling productie, waar je samen met vijf andere collega’s samenwerkt. In totaal werken er ongeveer 40 collega’s op diverse afdelingen. Je werkt nauw samen met de Project Manager;

Functie

In jouw nieuwe uitdaging van Document Controller heb je een hele diverse functie. Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen, registreren, versturen en archiveren van technische documenten naar klanten, certificeringsinstanties en leveranciers. Maar daarnaast zet je ook de technische tekeningen om naar bestellijsten en voer je de bijbehorende administratieve taken uit.

Verder ben jij verantwoordelijk voor het documentatieplan voor diverse projecten. Gedurende de uitvoering van deze projecten ondersteun jij het projectteam met onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Regelen en organiseren van de juiste documenten;
 • Zorgdragen voor de projectmap die alle uitvoeringsdocumenten en certificaten bevat;
 • Opstellen van manuals organiseren en begeleiden;
 • Verzorgen van het expediten van de documenten;
 • Voorbereiding en administratieve afhandeling van projecten;
 • Verzenden van officiële transmittals naar leveranciers en klanten.

Tot slot onderhoud en verbeter je contacten met collega’s en externe partijen, door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

Als Document Controller ben je communicatief sterk en weet jij jouw kennis van certificeringen in de maritieme / offshore wereld feilloos te combineren met een integere houding. Jij herkent jezelf in de volgende omschrijving:

 • Bij voorkeur heb je een technische MTS opleiding of minimaal vijf jaar aantoonbare relevante werkervaring op zak;
 • Ervaring in het lezen van technische tekeningen is een grote pre;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Tot slot ben je 32 of 40 uur per week beschikbaar, echter gaat de voorkeur wel uit naar 40 uur.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Document Controller in Dordrecht?

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3000,- op basis van 40 uur. Uiteraard afhankelijk van de ervaring die je met je meebrengt;
 • Een veelzijdige en uitdagende baan bij een mooi bedrijf in Dordrecht;
 • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen en een collectieve zorgverzekering.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu