⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een technisch talent met een opleiding en ervaring op het gebied van elektronica en weet jij de nodige afdelingen bij elkaar te brengen om te komen tot het gewenste resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rol van Customer Project Manager heb je een afwisselende baan met als doel een optimale communicatie. Lees snel verder voor meer informatie.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 40 jaar werkzaam in electronics geïntegreerde services en biedt kwaliteit en vakmanschap.

Het hele proces, van ontwerp tot montage, wordt door hun begeleid en uitgevoerd. Je komt te werken in een kleinschalige organisatie waar een goede sfeer hangt, ook wordt er snel geschakeld om optimale resultaten te halen. Jij gaat nauw samenwerken met de Project Engineer.

Functie

In deze dynamische en technische functie ben jij eindverantwoordelijke voor een goed verloop van de opdrachten. Daarbij verlies je het doel en de kwaliteit natuurlijk niet uit het oog. Als Customer Project Manager zorg je voor een optimale ontwikkeling van de NPI’s (New Product Introductions) door het gehele proces nauwlettend te begeleiden. Dit begint bij de technische realiseerbaarheid van het aangevraagde product tot aan het vertalen naar de betreffende afdelingen.

Jouw werk begint dus bij het definiëren van de behoefte van de klant en vervolgens zorg je ervoor dat de communicatie tussen vraag en aanbod vlekkeloos verloopt. Uiteraard communiceer je gedurende het gehele project zowel met de klant als de afdeling Sales.

Functie eisen

Als Customer Project Manager weet jij hoe je jouw collega’s kunt motiveren. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en omdat jij organisatorisch sterk bent, weet je ten alle tijden het overzicht te bewaren. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van elektronica of vergelijkbaar;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van logistiek en productie;
 • Je hebt ervaring als projectmanager;
 • Je bent enthousiast en communicatief sterk.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Een mooi bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je meebrengt;
 • Organisatorisch gezien vallen ze verder onder de cao metaal- en techniek;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om door te groeien;
 • Vrijheid in je werkzaamheden;
 • Een leuke functie in een hecht familiebedrijf.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Joran Maliepaard!

(t) 06-18416320 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) joran@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.