Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Corona

Onze maatregelen rondom het coronavirus

Binnen Lincks is alles op dit moment even anders, maar gelukkig kunnen wij ons werk nog gewoon blijven doen. Uiteraard volgen we hiervoor de actuele richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk zijn we erg blij met de versoepelingen die inmiddels hebben plaatsgevonden, want dat betekent dat wij (gelukkig!) weer kennismakingsgesprekken mogen voeren bij ons op kantoor. Hieronder vind je een kort overzicht van de maatregelen bij ons op kantoor die we in acht nemen voor bezoekers van Lincks:

  • Wij doen de deur voor je open;
  • We schudden geen handen;
  • We vragen je om jouw eigen jas op te hangen op de kapstok of deze bij je te houden;
  • Er staat er desinfectiemiddel op de tafel en balie waar je gebruik van mag maken;
  • We vragen je om op een vaste plek in de spreekkamer plaats te nemen, de collega van Lincks neemt dan schuin tegenover jou plaats, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen;
  • Zorg dat je maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we de tijd hebben om tussen gesprekken door de spreekkamer te desinfecteren;
  • Tot slot vragen we je om bij gezondheidsklachten niet te komen, maar de afspraak te verzetten.

Uiteraard bieden we je ook altijd de mogelijkheid om de kennis te maken via de digitale kanalen.

Ook voor de sollicitatiegesprekken bij onze klanten worden alle belangrijke maatregelen getroffen, zodat ook deze trajecten op een veilige en verantwoorde manier door kunnen gaan.

Dus kom jij een mooie vacature bij ons tegen of wil je open verder praten over de mogelijkheden via Lincks? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we komen en blijven graag met je in contact!

#blijfgezond

 

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu