Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Schrijven is helemaal jouw ding, jouw schrijfstijl is creatief, overtuigend én ook nog eens SEO-proof! Als Copywriter bereik je met een manier van schrijven én kennis van online marketing gericht de juist doelgroep en je zorgt ervoor dat klanten overgaan tot actie. Binnen een gedreven en enthousiast marketingteam kun jij jezelf verder ontwikkelen! Enthousiast? We vertellen je heel graag meer over deze veelzijdige vacature in de regio Dordrecht!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de zakelijke dienstverlening (B2C). Het is een informeel & groeiend bedrijf waar medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Er heerst een open & prettige werksfeer onder de ruim 200 collega’s en in het mooie, recent vernieuwde kantoor is ruimte om gezellig met elkaar te lunchen in de moderne bedrijfskantine en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras met een prachtig uitzicht over Dordrecht! Natuurlijk wordt er op dit moment met name thuisgewerkt, maar zodra de situatie het weer toelaat kun jij van deze mooie faciliteiten gebruikmaken.

Als Copywriter SEO kom je samen te werken met acht enthousiaste collega’s die beschikken over veel kennis en ervaring, het is een veelzijdig team waarin iedereen zijn eigen expertise heeft. Hierdoor vullen jullie elkaar aan en kun je ook nog genoeg leren van je collega’s!

Functie

Als Copywriter ga je aan de slag in een gedreven team waarin veel kennis is van online marketing, ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van de leukste blogs en content! Niet alleen is jouw schrijfstijl creatief en helder om te lezen, maar jij weet ook te overtuigen en potentiële klanten aan te zetten tot actie. Uiteraard zorg jij ervoor dat al deze teksten SEO-proof zijn, waardoor klanten snel op de website terecht komen. Jij zorgt ervoor dat je altijd weet waar de doelgroep zich bevindt, hoe je ze kunt triggeren én natuurlijk kunt bereiken met een overtuigende manier van schrijven.

Maar als Copywriter SEO is jouw focus breder dan alleen schrijven, want ook op het gebied van online marketing voeg jij waarde toe. Je bent op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de online marketing en past deze natuurlijk ook graag toe. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken van social media posts, het optimaliseren van de websites en je hebt continu de focus op het vergroten van de online vindbaarheid. In het team werk je samen met enthousiaste en gedreven collega’s, door kennis te delen worden de websites én online vindbaarheid elke dag beter.

Functie-eisen

Als Copywriter SEO ben je creatief en breng je een grote passie voor teksten en schrijven mee. Daarnaast heb je een commerciële instelling en herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Marketing, Communicatie, Journalistiek of Commerciële Economie;
 • Minimaal twee jaar ervaring in overtuigend schrijven, dit kan zijn door een ervaring vanuit stage, werk, maar ook een passie voor bijvoorbeeld bloggen;
 • Je weet wat HTML & CSS betekent, bij voorkeur heb je er ook al eens mee gewerkt;
 • Heb je ervaring het versturen van mailings? Dit is een pre!;
 • Natuurlijk heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Copywriter SEO in Dordrecht?

 • Een creatieve, veelzijdige functie waarmee je waarde kunt toevoegen én de vrijheid krijgt om mee te denken en ideeën aan te dragen;
 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2500 en €3000, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen, jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gezellige borrels en feestjes;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken, maar net wat er bij jou past;
 • En tot slot (voor later!); een goede pensioenregeling!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu