Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Droom jij ervan om van teksten schrijven jouw baan te maken? Heb jij door jouw stage, werk of hobby ervaring met het schrijven van blogs op websites of social media en SEO? Ga aan de slag als Junior Content Markeer bij een groeiende organisatie in Dordrecht! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een informele organisatie waar medewerkers gestimuleerd worden en de ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. In totaal werken er zo’n 250 collega’s verdeeld over diverse afdelingen. Het prachtige kantoor is recent verbouwd, waardoor alle werkplekken, vergaderruimtes en het restaurant er prachtig uitzien!

De afdeling waarop jij komt te werken zorgt voor innovatie op het gebied van marketing & content; ook jij krijgt de ruimte om hieraan een mooie bijdrage te leveren. Je werkt als Junior Content Marketeer nauw samen met een team van zeven directe collega’s, ieder met een eigen specialisme.

Er heerst een open & prettige werksfeer waarin ook ruimte is om gezellig met elkaar te lunchen in het mooie bedrijfsrestaurant en op vrijdagmiddag de week af te sluiten met een borrel op het dakterras!

Functie

In deze nieuwe functie van Junior Content Marketeer ga jij als starter aan de slag ter versterking van de afdeling ‘Marketing & Innovatie’. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van de leukste blogs en content! Niet alleen is jouw schrijfstijl leuk om te lezen, maar weet jij ook te overtuigen en potentiële klanten aan te zetten tot actie. Uiteraard zorg jij ervoor dat al jouw teksten SEO proof zijn, waardoor de vindbaarheid in Google nog beter wordt. Jij vindt het dan ook een kick om uit te zoeken wat jouw doelgroept triggert en hoe je hen het beste kunt bereiken.

Naast dat jij wervende teksten schrijft en hier door jouw collega’s alleen maar beter in wordt, leer je als Junior Content Marketeer ook alle kanten van de online marketing kennen. Hierbij kun je denken aan website rankings verbeteren, versturen van mailings, content planning maken en uitvoeren, statistieken analyseren en nog veel meer! Innovatie is waar het om draait en samen zorgen jullie ervoor dat dit alleen maar beter wordt. Maar dat moet met jouw originele ideeën, creatieve manier van denken en commerciële inzicht zeker goed komen!

Functie-eisen

Als Junior Content Marketeer ben je niet alleen creatief en commercieel, maar herken je jezelf ook in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van marketing, marketingcommunicatie of commerciële economie;
 • Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in overtuigend schrijven, dit kan zijn door stage-ervaring, werkervaring of het uitvoeren van jouw hobby;
 • Je hebt kennis van SEO en html (tekst vormgeven, afbeeldingen toevoegen, meta data bewerken);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

En natuurlijk het allerbelangrijkste een grote passie voor schrijven!

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Content Marketeer?

 • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s, waar je de vrijheid krijgt om mee te denken en ideeën aan te dragen;
 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2400, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Een hele leuk baan waarin je tussen de 32 en 40 uur per week werkt;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen, jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gezellige borrels en feestjes;
 • Korting op jouw verzekeringen (inclusief hypotheek);
 • En tot slot (voor later!); een goede pensioenregeling!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Brita van den Bos.

M: 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu