Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Veelgestelde vragen!

Natuurlijk beantwoorden wij met heel veel plezier al jouw vragen en kun je ons hiervoor telefonisch, via WhatsApp, webchat of per mail bereiken. Toch leek het ons een heel goed plan om de ‘veelgestelde vragen’ op een rijtje te zetten, zodat je wellicht zelf al gemakkelijk het juiste antwoord op jouw vraag kunt vinden.

Staat deze vacature nog open?
Alle vacatures die je op onze website kunt vinden staan open. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er al kandidaten in procedure zijn.

Wat is de einddatum van deze vacature / voor wanneer moet ik solliciteren?
Wanneer een vacature bij ons binnenkomt gaan we er direct actief mee aan de slag. Dit houdt eigenlijk in dat we jouw sollicitatie ook graag zo snel mogelijk ontvangen, hiervoor geldt ‘hoe eerder, hoe beter!’. We werken dus niet met einddata, maar streven er altijd naar om snel te schakelen en de vacature op korte termijn in te vullen.

Over welk bedrijf gaat het?
Wanneer we de naam van het bedrijf niet in de vacaturetekst delen, houden we je nog even in spanning en vertellen we je dit graag wanneer we overgaan tot een persoonlijk gesprek! We proberen je in dit gesprek een compleet beeld mee te geven van het bedrijf, maar ook een gevoel te geven over bijvoorbeeld de sfeer en bedrijfscultuur. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je naar aanleiding van de vacaturetekst vragen hebt over de vacature, neem dan contact op met de collega die verantwoordelijk is voor de vacature. Zijn of haar contactgegevens vind je links van de vacature!

Wanneer kan ik langs komen voor een gesprek?
Hoe graag we iedereen ook persoonlijk zouden willen spreken, gaat dit omwille van de tijd helaas niet. In principe vinden er kennismakingsgesprekken plaats wanneer wij concrete ideeën omtrent een geschikte vacature en of aansluiting bij een van onze klanten zien. We nodigen je dan graag uit voor een kop koffie (of thee natuurlijk!) bij ons op kantoor.

Hebben jullie ook banen voor zzp’ers?
Banen voor zzp’ers hebben we niet standaard in onze portefeuille. Af en toe hebben we echter wel vacatures specifiek gericht op de doelgroep interimmers. Mocht je hiervoor in aanmerking willen komen, nodigen we je graag uit om een korte toelichting en cv naar ons op te sturen. Mochten we dan een vacature binnen krijgen en aansluiting zien, dan kunnen we direct contact opnemen.

Voor hoeveel uur is deze vacature?
In principe zijn alle vacatures, waarbij geen specifiek aantal uren is vermeld, op fulltime basis (38 tot 40 uur, afhankelijk van de ‘standaard’ fulltime werkweek bij het bedrijf). Wanneer het een parttime functie betreft of de functie ook parttime ingevuld kan worden zal dit vermeld worden in de tekst. Het minimum of maximum aantal uur wordt dan ook vermeld.

Deze vacature is fulltime, maar kan hij ook parttime ingevuld worden?
Helaas, maar dit is niet het geval.. We proberen altijd direct goed af te stemmen wat de mogelijkheden zijn qua flexibiliteit in uren en communiceren dit dan natuurlijk ook graag. We krijgen deze vraag regelmatig, maar als het dus niet specifiek benoemd wordt kan de vacature (helaas!) niet parttime worden ingevuld.

Kunnen we controleren of jouw sollicitatie is binnengekomen?
Dat kunnen wij zeker, maar in principe krijgt je altijd direct een bevestigingsmail dat we jouw sollicitatie hebben ontvangen (let op; dit mailtje kan ook zomaar in jouw ‘spam’ box terechtkomen). Wanneer je via bijvoorbeeld Nationale Vacaturebank of Monsterboard solliciteert krijg je ook een bevestigingsmail en deze combineren we dan direct met een privacycheck!

Sta ik nog bij jullie in het systeem?
Wanneer je al eerder hebt gereageerd op een vacature, we je in het verleden al eens aan een baan hebben geholpen of op een andere manier contact met ons hebt gehad, zou dit zomaar kunnen! Wel werken wij natuurlijk volgens de AVG (wetgeving gericht op jouw privacy) en bewaren we jouw gegevens voor een bepaalde periode. Hierna hebben we wederom jouw actieve toestemming nodig om je gegevens langer te bewaren.

Wij geloven in de bemiddeling in carrières en niet in één baan, we vinden het daarom alleen maar fijn om de voor ons relevante gegevens langer te mogen bewaren zodat we contact met elkaar kunnen blijven houden!

Ben je nieuwsgierig of je nog ingeschreven staat of vind je het prettigger als we jouw gegevens helemaal verwijderen? Laat het ons weten via info@lincks.nl of via 085-9028121.

Is het ook mogelijk om in de avond of het weekend langs te komen?
Zeker! Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat je bij ons terecht kunt wanneer het jou uitkomt, we denken daarom graag mee om ook voor of na jouw werkdag af te kunnen spreken. In de weekenden genieten wij ook van onze vrije dagen en plannen we daarom geen afspraken.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu