Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Medewerker Verzekeringen (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Lees dan snel verder.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Je gaat samenwerken met twaalf directe collega’s op de locatie in de Hoeksche Waard. Het betreft een functie voor 32-40 uur in de week.

Functie

Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb je een afwisselende functie. Zo ben je het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiteraard klantvriendelijk en professioneel te woord staat.

Jouw werkdag begint met het opstarten, begeleiden en uitvoeren van klantgerichte acties. Je bent veel telefonisch in contact met zowel klanten als cliënten. Daarnaast neem je commerciële vraagstukken in behandeling, zoals het maken van offertes voor schadeverzekeringen. Na een goede lunch wordt jouw commerciële kant extra getriggerd, want jij gaat namelijk op een proactieve manier nieuwe klanten benaderen en enthousiasmeren voor jullie diensten en producten! Uiteraard vergeet jij hierin ook het contact met de bestaande klanten niet. Tussen alle bedrijven door weet jij ook nog tijd te vinden om jouw collega’s te ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied. En voor je het weet is de dag al weer voorbij!

Functie-eisen

Als Commercieel Medewerker Verzekeringen heb jij kennis van de particuliere markt en ben je klantgericht. Uiteraard werk je graag samen met jouw collega’s, maar kun je ook zelfstandig goed uit de voeten. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Mbo+ werk- en denk niveau;
  • In het bezit van Wft Basis en Schade Particulier;
  • Tot slot heb jij een commerciële instelling en ben jij communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Commercieel Medewerker Verzekeringen in de Hoeksche Waard?

  • Een goed bruto maandsalaris tussen de €2000,- en €3000,- afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je meebrengt;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving in de regio Hoeksche Waard;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en opleidingsbudget voor het behalen van Wft diploma’s Schade Zakelijk, Vermogen en Inkomen;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu