Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ga jij graag doelgericht en resultaatgericht aan de slag? Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je gegarandeerd van een uitdagende baan bij een professionele en nog steeds groeiende organisatie en ben je in een spilfunctie betrokken bij zowel het inkoop- als verkoopproces. Je krijgt alle ruimte om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijkse processen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Organisatie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst kom je te werken bij een grote speler in de verpakkingsindustrie in het Westland. Er heerst een echte no-nonsense cultuur en een prettige, informele werksfeer. Medewerkers krijgen alle vrijheid om zichzelf te ontwikkelen en opleidingen en trainingen worden gestimuleerd. Daarnaast wordt eigen inbreng en het tonen van initiatief zeer gewaardeerd.

Als organisatie zijn zij ervan overtuigd dat ambities en werkplezier goed samengaan. Ze hebben een actieve personeelsvereniging die veel leuke activiteiten organiseert. Denk aan een bedrijfsfeest, een hardloopevenement of een bierproeverij. Jij komt als Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) ter versterking te werken op de afdeling Food Industrie en je bent onderdeel van een enthousiast team waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan!

Het team waarin je komt te werken bestaat uit gedreven collega’s waarvan een aantal verantwoordelijk zijn voor dezelfde klantengroep. Na de inwerkperiode word je gekoppeld aan een Accountmanager en hiermee vorm je dan samen een team.

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) ga je aan de slag met het gehele verkoop- en inkoopproces. In deze veelzijdige functie ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het volledige orderproces, vanaf het moment van de inkoopaanvraag tot de aflevering bij de klant regel jij alle zaken die hierbij komen kijken:

 • Je voert prijsonderhandelingen met klanten en leveranciers;
 • Je bewaakt de inkooporders en controleert deze op tijdige levering;
 • Het bouwen aan de relaties van zowel bestaande als nieuwe klanten;
 • Dagelijks heb je contact met je collega’s in de buitendienst en ondersteunt deze.

Functie-eisen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau, in de richting van Commerciële Economie, Trade Management of Small Business en Retail Management;
 • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol of je brengt als starter relevante ervaring mee vanuit een stage;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal (beheersing van de Duitse taal is een pre);
 • Kennis van MS Office;
 • Je bent enthousiast, positief en gedreven, houdt van aanpakken en gaat altijd voor het beste resultaat.

Aanbod

Als toekomstig Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader) kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2100 en € 2900 euro (fulltime), afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd;
 • Een zelfstandige en veelzijdige baan bij een ambitieus en groeiend bedrijf in het Westland;
 • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s binnen een prettige en informele werksfeer;
 • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, pensioenregeling, 27 verlofdagen, reiskostenvergoeding en een personeelskorting op het hele assortiment.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Kirsten van der Stel.

T: 085-9028121
M: 06-39207151 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: kirsten@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu