Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier (32-40 uur) – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg jij energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Enthousiast? Ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam! Nieuwsgierig naar de functie? Lees dan snel verder.

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Je gaat samenwerken met 12 directe collega’s.

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij in deze rol het aanspreekpunt voor veel relaties, klanten en cliënten die jij uiterst klantvriendelijk en professioneel te woord staat.

Jouw werkdag begint met het opstarten, begeleiden en uitvoeren van klantgerichte acties. Daarvoor zoek je contact met zowel klanten als cliënten die je telefonisch te woord staat. Daarnaast neem je commerciële vraagstukken in behandeling, zoals het maken van offertes voor schadeverzekeringen. Na een goede lunch wordt jouw commerciële kant extra getriggerd, want jij gaat namelijk op een proactieve manier nieuwe klanten benaderen en enthousiasmeren voor jullie diensten en producten! Uiteraard vergeet jij hierin ook het contact met de bestaande klanten niet. Tussen alle bedrijven door weet jij ook nog tijd te vinden om jouw collega’s te ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied. En voor je het weet is de dag al weer voorbij!

Functie-eisen

Als Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier heb jij kennis van de particuliere markt en ben je klantgericht. Uiteraard werk je graag samen met jouw collega’s, maar kun je ook zelfstandig goed uit de voeten. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt mbo+ werk- en denk niveau;
  • Je bent minimaal in het bezit van de volgende wft’s: Basis, Schade Particulier en Inkomen;
  • Tot slot heb jij een commerciële instelling en ben jij communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Commercieel Medewerker Binnendienst Particulier?

  • Een goed bruto maandsalaris tussen de €2000,- en €3000,- afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je meebrengt;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving in de regio Hoeksche Waard;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Kortom, ben jij klant- en servicegericht met een commerciële instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Marissa Deuze.

T: 085-9028121
M: 06-18416320 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: marissa@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu