Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij commercieel, resultaatgericht en klantvriendelijk? Denk je in oplossingen en laat je je niet snel uit het veld slaan? Voor een internationale organisatie in Moerdijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst! Lees hieronder snel verder.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een groot Scandinavisch moederbedrijf dat sinds 1890 actief is in de producttoepassingen door het leveren van grondstoffen. Met vestigingen in 11 landen en ruim 400 collega’s wereldwijd bekleden zij een leidende positie in hun marktsegment. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid en constant houden zij zich bezig met technische innovaties. In Nederland werk je met ongeveer 15 collega’s.

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je dagelijks contact met klanten wereldwijd en zorg je ervoor dat de juiste personen altijd op tijd en volledig worden geïnformeerd. Daarnaast is het jouw taak om alle informatie te verwerken in het systeem, ook zorg je ervoor dat offertes correct opgesteld en opgevolgd worden.

Omdat jij midden in de organisatie staat, ben jij overal van op de hoogte en handel je alle klantzaken op een correcte manier af. Samen met de Sales Managers zorg jij voor de beste resultaten. In sommige gevallen reis je ook naar klanten en beurzen toe, waarbij je proactief deel neemt. Ook krijg je de ruimte om een bijdrage te leveren aan het continue verbeteren van de processen.

Functie eisen

Natuurlijk heb jij een klantvriendelijke instelling en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een uitdaging ga je niet uit de weg en met jouw flexibele instelling en goede communicatie skills, zorg jij er samen met jouw team voor dat de bedrijfsdoelstellingen gehaald worden. Verder herken jij jezelf als Commercieel Medewerker Binnendienst in het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting van verkoop, accountmanagement of marketing/communicatie;
  • Bij voorkeur heb je minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van MS Office pakketten en CRM systemen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beschik je over (basis) kennis van de Duitse taal. Spreek je meer vreemde talen zoals Frans of Spaans? Daar worden we heel blij van!;
  • In verband met de bereikbaarheid van het kantoor in Moerdijk beschik jij over een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je start als Commercieel Medewerker Binnendienst op basis van contract voor bepaalde tijd met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2200,- en €3000,- afhankelijk van de ervaring die jij met je meebrengt.

Hiernaast kun je ook nog rekenen op een collectieve pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk om een goede werk-privébalans te behouden, hierdoor is het mogelijk om de werkuren (enigszins) flexibel in te delen.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein.

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu