Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij graag aan de slag in een adviserende en klantgerichte functie op het gebied van schade en inkomen? En wil jij jezelf verder ontwikkelen en commercieel uitgedaagd worden? Dan is dit jouw kans bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken, lees dus snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Ze zijn een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Ze adviseren zowel particuliere als zakelijke klanten.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. De afdeling bestaat naast jou uit nog twee Zakelijk Adviseurs en twee ondersteunende Commerciële Binnendienstmedewerkers. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. De functie zal in eerste instantie vervuld worden vanuit standplaats Heinenoord, echter is de kans aanwezig dat deze in de toekomst uitgevoerd gaat worden vanuit Rotterdam.

Functie

Voor relaties ben jij hét aanspreekpunt wanneer zij vragen hebben over de producten en ga je regelmatig op bezoek om deze klantrelaties te onderhouden. Natuurlijk houd je je, als Commercieel Adviseur Zakelijk, ook bezig met het werven van nieuwe klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en het behalen van de afgesproken resultaten. Naast de adviesgesprekken die je voert, bewaak je, in samenwerking met de commerciële binnendienst, het overzicht van de administratieve afwikkeling van het adviestraject en ben je verantwoordelijk voor de nazorg aan de relaties.

Functie eisen

Als Zakelijk Adviseur sta jij voor een klantgerichte en deskundige service. Je bent flexibel, werkt accuraat en weet iedere uitdaging in een succes te veranderen. Daarnaast heb jij hbo+ werk- en denkniveau en ben je in het bezit van de wft’s schade zakelijk, vermogen en inkomen. Extra vakdiploma’s en kennis van ANVA zijn een pre. Uiteraard beschik jij voor uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

  • Een goed bruto maandsalaris op basis van jouw leeftijd en ervaring;
  • Een lease auto, een lease-autoregeling is bespreekbaar;
  • Een 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Joran Maliepaard

M: 06-18416320 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: joran@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu