Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij klantgericht en krijg je energie van het behandelen en oplossen van commerciële vraagstukken? Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij het aanspreekpunt voor veel relaties en klanten die jij natuurlijk klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Meer weten? Lees dan snel verder en ga dan aan de slag bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam!

Organisatie

Je komt te werken als Commercieel Adviseur Binnendienst bij één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je komt te werken in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Je komt op de particuliere afdeling te werken met zes binnendienstmedewerkers en twee buitendienstmedewerkers.

Functie

Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je een gevarieerd takenpakket. Zo ben jij in deze rol het aanspreekpunt voor relaties en klanten die jij natuurlijk klantvriendelijk en professioneel te woord staat. Jouw werkdag is zeer gevarieerd en bestaat vooral uit het opstarten, begeleiden en uitvoeren van commerciële acties. Daarvoor zoek je contact met zowel klanten als relaties die je telefonisch te woord staat. Daarnaast behandel je offertes voor schade- en levensverzekeringen.

Uiteraard benader en enthousiasmeer jij op een nieuwe klanten voor jullie diensten en producten! Hierbij breng je ook jouw bestaande klanten op de hoogte van gewijzigde of nieuwe diensten. Tussen alle bedrijven door weet jij ook nog tijd te vinden om jouw collega’s te ondersteunen op zowel commercieel als administratief gebied. Kortom, een dag die nooit het zelfde is!

Functie-eisen

Als Commercieel Adviseur Binnendienst heb je kennis van de commerciële markt en ben je klantgericht. Je werkt graag samen met jouw collega’s, maar kan ook zelfstandig goed uit de voeten. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Mbo werk- en denk niveau;
  • Minimaal in het bezit van de volgende wft’s: Schade Particulier, Zakelijk, Vermogen en Inkomen;
  • Tot slot heb je een commerciële instelling en ben jij communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als toekomstig Commercieel Adviseur Binnendienst Particulier in de regio Rotterdam?

  • Een goed bruto maandsalaris tussen afhankelijk van jouw leeftijd en de ervaring die je meebrengt;
  • Een prettige en dynamische werkomgeving in de regio Hoeksche Waard;
  • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie;
  • Lunchregeling;
  • 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu