Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) – Hoeksche Waard

Introductie

Voel jij je thuis binnen de agrarische sector en wil je aan de slag in een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en mee kunt groeien met deze mooie organisatie in de Hoeksche Waard? In deze rol als Commercieel Administratief Medewerker heb je een afwisselend takenpakket. Je hebt contact met klanten en leveranciers, voert prijsonderhandelingen, beheert de voorraad, verwerkt administratie en bent ook bereid collega’s te helpen op operationeel vlak. Dat maakt deze functie afwisselend en zorgt ervoor dat je niet de hele dag achter de computer zit! Nieuwsgierig? Lees de vacature en neem voor meer informatie contact op met Kirsten!

Organisatie

Voor organisaties in de landbouw en agrarische sector moet je in de Hoeksche Waard zijn! Dit Hoeksche Waardse bedrijf is actief in de glastuinbouw. De eigenaar heeft 25 jaar geleden het stokje overgenomen van zijn vader en samen met zijn vrouw zijn zij de eigenaren van dit mooie bedrijf. Kwalitatief hoogwaardige producten leveren staat hoog in het vaandel en hier wordt dan ook met elkaar hard voor gewerkt.

Als Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) kom je te werken op een kantoor in de kassen en werk je samen met de eigenaar en een collega op de commerciƫle en logistieke afdeling. Er hangt een informele sfeer en er wordt goed met elkaar samengewerkt. Het betreft een fulltime functie, waarbij je werkuren bespreekbaar zijn.

Functie

In deze veelzijdige functie van Commercieel Administratief Medewerker heb je veel contact met klanten en leveranciers en durf je te onderhandelen over prijzen. Je beheert de voorraad en zorgt dat de administratie goed wordt verwerkt in het systeem. Ook denk je mee in het verbeteren van processen binnen de organisatie en als transport vertraging op blijkt te lopen schakel je snel met desbetreffende contactpersonen. Niet onbelangrijk is dat je bereid bent collega’s te helpen in de kassen met inpakken en het inladen van vrachtwagens. Dit zorgt ervoor dat je niet de hele dag achter de computer zit en een gevarieerd takenpakket hebt!

Functie-eisen

Als Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) breng je de juiste instelling mee en ben je bereid collega’s te helpen waar nodig. Verder kun je je vinden in onderstaand profiel:

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding of je hebt al werkervaring opgedaan in de landbouw sector;
  • Je bent nauwkeurig en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Een commerciĆ«le instelling;
  • Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Aanbod

We bieden jou allereerst een nieuwe uitdaging bij een mooi en groeiend bedrijf in de Hoeksche Waard! Met de juiste mentaliteit krijg je bij jouw nieuwe werkgever de kans jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie. Verder:

  • Een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
  • Je zal de eerste zes maanden op uitzendbasis werken. Bij gebleken geschiktheid treed je daarna bij het bedrijf in dienst;
  • Wanneer je in dienst komt bij dit bedrijf heb je recht op uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
  • Een zelfstandige baan als Commercieel Administratief Medewerker (agrarisch) bij een professionele, toekomstgerichte organisatie die volop groeit!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu