Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij een Campaign Developer die het Marketing Automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit JSON/XML/Smarty/AMP opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? Word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Dan draag jij straks jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals Action, Hunkemöller, Claudia Sträter, Lucardi en Jumbo Golf! Meer weten? Lees dan snel verder, want Clever Strategy is op zoek naar een enthousiaste Campaign Developer die het team gaat versterken!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy, een innovatief, jong en groeiend marketing adviesbureau in de regio Rotterdam. Clever Strategy is gespecialiseerd in online marketing met een focus op het creëren van rendement, ze hebben een fact-based en data-driven aanpak. Of het nu gaat om het behalen van de omzet of het genereren van leads. Clever helpt de klant o.a. met het ontwikkelen van e-commerce, campagnes en loyaltyprogramma’s.

Met een specialisatie in webontwikkeling in combinatie met marketing automation wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van marketing- en communicatie inspanningen. Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld data driven websites, e-mailmarketing, profile based customer journey’s, liquid media, KPI-dashboards een data analyses.

Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golf, Bruynzeel Keukens, Lucardi, de Baak, Dumil en Q1905 (Quick).

Als Campaign Developer kom je ter versterking te werken met 25 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media, projectmanagement en data. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Functie

Als Campaign Developer krijg jij de verantwoordelijkheid voor uiteenlopende klanten. Voor hen ontwikkel je campagnes en datakoppelingen. Daarbij zet je databases op en hou je je bezig met de architectuur in Marketing Automation Systemen Selligent, SalesForce en SharpSpring. Ook leer je middels de nieuwste AI, CI en DMP/CDP technieken communicatie nog verder te personaliseren en optimaal af te stemmen op het gedrag van de ontvanger.

Verder zal je je bezig houden met:

 • Het uitdenken en ontwikkelen van complexe data-stromen;
 • Het ontwikkelen van PHP / SOAP / API koppelingen tussen diverse externe data bronnen;
 • Het ontwikkelen van dynamisch opgebouwde micro sites en e-mails.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou als Campaign Developer?

 • Je hebt ruime ervaring met één of meerdere systemen als Selligent (SMC), SalesForce MC en/of Clang of andere vergelijkbare pakketten;
 • Je hebt ervaring met campagne ontwikkeling;
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, JSON, SOAP en XML.
 • Kennis van (responsive) HTML, CSS en AMPscript is een pre.

Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Je kunt je snel verplaatsen in verschillende opdrachtgevers en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

Aanbod

En wat bieden wij jou als gedreven Campaign Developer?

 • Een goed salaris (natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring);
 • Een leuke baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch adviesbureau gevestigd in een prachtig, net nieuw ingericht pand aan de Maas in Rotterdam;
 • Samen met 25 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor hele mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & –plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu