⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als ondernemer Belastingadviseur bij JSKS kom je in een jong & energiek team terecht. Je krijgt alle vrijheid om bestaande klanten zo goed mogelijk te helpen en nieuwe klanten te winnen!

Jouw klantenportefeuille is zeer divers; je helpt zowel particulieren als DGA’s en klanten in het MKB binnen de regio met al hun financiële vraagstukken. Met jouw ervaring weet jij collega’s aan te sturen en te begeleiden. Daarnaast bewaak je de deadlines en zorg je voor een goede werkverdeling. Herken jij jezelf? Lees snel verder!

Organisatie

JSKS is een modern administratie- en fiscaal advieskantoor in Barendrecht. Het jonge team bestaat uit in totaal zo’n 25 collega’s die zijn verdeeld over het administratie- en adviesgedeelte en daarnaast de fiscale software die zij ontwikkelen. In de afgelopen jaren zijn zij marktleider in fiscale aangiftesoftware geworden.

Jij komt als Belastingadviseur met vier andere fiscalisten te werken en het team dat je gaat aansturen bestaat uit een Assistent Accountant, een Salarisadministrateur en twee stagiaires.

Op het moderne en frisse kantoor heerst een open en gezellige sfeer, het ondernemerschap staat hier centraal en regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd met het team!

Een aantal quotes van klanten over de samenwerking met JSKS:

“Als ik nieuwe plannen of ideeën voor mijn bedrijf heb, denkt JSKS echt in ons belang met mij mee!”

“Prettige samenwerking en goed werk. JSKS is altijd bereikbaar en in staat om snel te adviseren, zodat wij kunnen focussen op onze core-business.”

Functie

Als Belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor een diverse klantenportefeuille. Je bent een relatiebeheerder die weet hoe je contact onderhoudt met onze cliënten. In het voorjaar en in de kwartaalmaanden is het voor jou geen probleem een extra stapje te zetten zodat het werk gedaan wordt.

Naast het beheren van de klantenportefeuille ben je eindverantwoordelijke voor jaarrekeningen en fiscale aangiftes. Gevraagd en ongevraagd voorzie je clienten van advies.

Tegelijkertijd heb je oog voor de rest van het team, waarbij je jouw collega’s goed begeleidt en aanstuurt. Hierbij bewaak je de deadlines en zorg je voor een goede werkverdeling.


Functie eisen

Jij als Belastingadviseur hebt het volgende te bieden:

  • Minimaal een afgeronde fiscale hbo-opleiding (bij voorkeur WO);
  • Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een ondernemende houding.

Aanbod

En wat bieden wij jou? Allereerst kom je te werken in een modern en fris kantoor met een jong en ondernemend team. Regelmatig worden er leuke uitjes georganiseerd en binnen jouw rol krijg je veel vrijheid. Verder kun je rekenen op:

  • Flexibele werktijden;
  • Budget voor je pensioen, zodat je zelf kunt zorgen voor een goede pensioenregeling;
  • Een goed salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Studiebudget ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Om een impressie te krijgen, kun je alvast een kijkje nemen op de website van JSKS.

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.