Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Backoffice Medewerker Export – Hoeksche Waard

Introductie

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Voel jij je thuis in een jong en dynamisch team? Als Backoffice Medewerker Export ga je aan de slag bij een vooruitstrevend internationaal bedrijf in de foodbranche. Hier is geen dag hetzelfde! In deze functie heb je veel contact met collega’s in het buitenland, want de producten gaan de hele wereld over. Je krijgt de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en jouw ideeën in te brengen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is leverancier van diverse soorten bakkerij-producten in de foodsector en gevestigd in de Hoeksche Waard. Als Backoffice Medewerker Export ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het op de juiste wijze begeleiden van in- en verkoopprocessen en exporttrajecten. Je pakt samen met het Europese team de private label projecten op en werkt deze uit. Dit alles rapporteer je aan de teamleider Backoffice.

Verder kom je te werken in een enthousiast en ondernemend team van tien collega’s die goed met elkaar samenwerken.

Functie

In de functie als Backoffice Medewerker Export weet je ad hoc problemen op te lossen. Als de productie vertraging op blijkt te lopen, pak jij dit meteen op en weet je op de juiste manier te handelen met de expediteur en de klanten. Je voelt je thuis in een omgeving met verschillende culturen en hebt nauw contact met collega’s in het buitenland. Daarnaast ben je een kei in plannen en weet jij op de juiste manier te zorgen dat alle (transport) processen goed verlopen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van orders, voorraadbeheer, documentatie van de producten en transport.

Functie-eisen

Als Backoffice Medewerker Export heb je uiteraard een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Kennis van meerdere talen, zoals Frans of Spaans is een pre! Je bent sociaal en kunt goed samenwerken in een jong team. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Proactief en nauwkeurig in je werk;
  • Enige ervaring in de foodbranche of bereid je dit snel eigen te maken.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Backoffice Medewerker Export?

  • Salaris tussen de €2000 en €2300 afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • Een uitdagende functie waar je je eigen draai en invulling aan kunt geven binnen een aantal vastgestelde kaders;
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een flexibele baan binnen een dynamisch en groeiend bedrijf in de Hoeksche Waard.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu