Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij onderdeel zijn van de productie voor de mooiste schepen en gebouwen over de hele wereld? Wil jij jezelf ontwikkelen in een technische, dynamische omgeving? Heb jij mbo werk- en denkniveau en ben je een echte aanpakker? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Organisatie

Je komt te werken bij een innovatief internationaal technisch bedrijf. Zij bedenken oplossingen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, recreatiebranche, openbare gebouwen en de maritieme sector. De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit lokaal en internationaal opererende bedrijven, aannemers en overheden.

Als Allround Productiemedewerker werk je in een team van 15 enthousiaste collega’s. Er heerst een prettige informele werksfeer op de afdeling.

Functie

Als Allround Productiemedewerker ben je, de omschrijving zegt het al, allround. Je wordt opgeleid tot Allround Productiemedewerker via diverse opleidingen en trainingen, waarna je in staat bent om zelfstandig producten te maken. Je voelt je verantwoordelijk voor hetgeen je maakt en draagt zorg voor de veiligheid. Je werkt erg nauwkeurig en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid grondstoffen / ingrediënten worden verwerkt in de machines. Je kunt zelfstandig werken, maar werkt ook goed samen met het Productie team.

De werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur, waar ook flexibiliteit wordt gevraagd. Wanneer er doorgepakt moet worden, vind jij dat geen probleem.

Functie eisen

Als Allround Productiemedewerker ben je resultaatgericht en toon je graag initiatief. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel;

  • Een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je bent gedreven en leergierig;
  • Je hebt affiniteit met techniek / chemie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat en VCA of bent bereidt deze te behalen;
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt een flexibele instelling.

Aanbod

Wat bieden wij jou als Allround Productiemedewerker?

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;.
  • Een betaalde opleiding;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Joran Maliepaard.

M: 06-18416320 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: joran@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu