Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij als Advocaat ervaring met insolventierecht en ondernemingsrecht? En voel jij thuis in een persoonlijke en informele werkomgeving? De Neef Advocaten in Oud-Beijerland zoekt een Advocaat die zelfstandig aan de slag gaat voor de klanten in het MKB. Meer weten? Lees snel verder.

Organisatie

Voor het persoonlijke en informele advocatenkantoor, De Neef Advocaten, zoeken wij een ondernemende, hands-on Advocaat met humor. Vanuit een prachtig, volledig gerenoveerd pand in Oud-Beijerland leveren zij juridische bijstand aan het MKB. De sfeer is no-nonsense en er zijn geen ondersteunende functies. Dit houdt in dat je alles zelf mag doen! Bij De Neef Advocaten zijn ze wars van sterallures en spreken ze de taal van de ondernemers.

Je komt te werken in een gedreven en betrokken team van drie collega Advocaten en een Office Manager.

Functie

Als Advocaat bij De Neef Advocaten kom je te werken in een team van drie collega’s, zij werken dagelijks aan uiteenlopende zaken op het gebied van het commerciële verbintenissenrecht. Je hebt een divers takenpakket aan civiele procedures zoals ontslag, faillissementen, verkoop, huur, incasso, contracten, leveringsgeschillen, schadevergoeding, kortom de boeken 2,3,5,6 en 7 BW. Het mooie aan deze zelfstandige functie is dat je je eigen zaken van intake tot afhandeling helemaal zelf behandelt. Uiteraard is er altijd ruimte om met je collega’s te sparren.

Functie-eisen

Als Advocaat herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt een afgeronde advocaat-stage;
  • Je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je past in een informele werksfeer en vindt humor op de werkvloer belangrijk;
  • Je hebt ervaring met insolventierecht en ondernemingsrecht;
  • Je bent communicatief vaardig en weet van jezelf dat je moeilijke juridische taal in begrijpelijke taal aan ondernemers kunt uitleggen.

Aanbod

Als toekomstig Advocaat bij De Neef Advocaten in Oud-Beijerland kun je rekenen op:

  • Een salaris van €5000 bruto per maand op basis van 40 uur, uiteraard afhankelijk van ervaring;
  • Een geweldige werkplek, veelzijdige klanten en fijne collega’s;
  • Een werkweek van 32 uur (iets meer of minder is zeker ook bespreekbaar);
  • Een goede werk/privé balans waarbij eventuele overuren worden gecompenseerd;
  • Elke maand een gezellige borrel.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu