Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Accountmanager Verzekeringen – Hoeksche Waard

Introductie

Weet jij klanten aan je te binden door jouw enthousiaste en deskundige manier van adviseren? Heb jij commerciële werkervaring in de verzekeringsbranche, relevante Wft diploma’s op zak en ben jij opzoek naar een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid waarbij je met regelmaat bij de klant te vinden bent? Bekijk dan deze vacature van Accountmanager Verzekeringen eens!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste assurantiekantoren in Rotterdam en omstreken. Ze zijn een serviceprovider met volmachten van een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. De organisatie is een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij en adviseert zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je gaat als Accountmanager Verzekeringen aan de slag in een persoonlijke en professionele werkomgeving. Er hangt een goede, informele sfeer en in totaal werken er 80 collega’s. Je gaat op het kantoor in regio Hoeksche Waard aan de slag. De afdeling bestaat naast jou uit nog vier Zakelijk Adviseurs en vijf Accountmanagers. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur in de week.

Functie

In deze nieuwe functie van Accountmanager Verzekeringen ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen klantportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor de bestaande relaties én je gaat actief opzoek naar nieuwe klanten. Hiervoor ben je met regelmaat onderweg naar (potentiele) klanten, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het inplannen van de afspraken. Hoe vol jouw agenda zit, heb je dus zelf in de hand! Verder bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit:

 • Bewaken van de administratieve afwikkeling van het adviestraject en nazorg met de klant. Hierbij wordt je ondersteunt vanuit de commerciële binnendienst;
 • Het uitvoeren en begeleiden van klantgerichte acties;
 • Het proactief benaderen van bestaande en nieuwe afnemers;
 • Het op commerciële wijze onderhouden van contact met bestaande klanten.

Functie-eisen

Als Accountmanager Verzekeringen breng jij een klant- en servicegerichte instelling met je mee en weet je iedere commerciële uitdaging tot een succes te maken. Met jouw enthousiaste manier van adviseren over (schade) verzekeringen, weet jij de doelgroep aan je te binden en zo de commerciële doelen te behalen. Deskundig advies en kwaliteit vind je belangrijk en daarom zorg jij ervoor dat je weet waar je over praat en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de markt. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in bijvoorbeeld de richting Financial Services Management, MER of vergelijkbaar;
 • Minimaal drie jaar werkervaring binnen de verzekeringsbranche;
 • In het bezit van de Wft’s Basis, Schade Zakelijk en Inkomen. Bij voorkeur ben je ook in het bezit van Wft Vermogen;
 • Extra vakdiploma’s en kennis van ANVA zijn een pre;
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Accountmanager Verzekeringen in de Hoeksche Waard?

 • Een goed bruto maandsalaris tussen de €2500 en €4000 op basis van leeftijd en ervaring;
 • Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
 • Een hecht team van collega’s bij één van de grootste assurantiekantoren in regio Rotterdam;
 • Goede aanvullende voorwaarden als een 50/50 pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu