Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Ben jij gedreven, heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en krijg jij een kick van het geven van een passend advies? Heb jij recent je (commerciële) hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je woonachtig in de provincie Gelderland? Dan is deze uitdagende functie als Accountmanager jou op het lijf geschreven! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en groeit door naar een rol waarin jij verantwoordelijk bent voor alle nieuwe en bestaande klanten in jouw regio. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende toeleverancier op het gebied van technologische producten. Ooit zijn ze begonnen als familiebedrijf, maar inmiddels zijn ze actief in ruim 100 landen en met 29.000 collega’s een waar succes te noemen. Ze vinden het enorm belangrijk dat je kan blijven groeien en uitdagen. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook zeker voorop.

In Nederland werken er bijna 250 collega’s bij dit mooie bedrijf, een groot deel hiervan zit net als jij veel op de weg en aan tafel bij de klant. Als Accountmanager werk je in een team gericht op een bepaald vakgebied in regio Gelderland en hierin rapporteer je aan de Sales Manager. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en je eigen agenda in te delen.

Functie

Als Accountmanager volg je eerst een intensief inwerktraject waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan! En dat is niet voor niets, want jouw dagen zijn zo gevuld. Zo geef je in de ochtend een presentatie aan de directie na een intensief traject, geef je ’s middags een productdemonstratie en sluit je de dag af met een adviesgesprek bij een nieuwe klant. Tussendoor heb je nog overleg gehad met de projectleider en heb je acties ondernomen om jouw klantennetwerk uit te breiden. En voor je het weet is de dag alweer om!

Je geeft professionele adviezen en schakelt snel als daar om gevraagd wordt. Jij bent een partner voor de klant en kijkt mee welke oplossingen er mogelijk zijn. Dit doe je door goed in te spelen op de behoeftes van de klant en deze te vertalen naar concrete adviezen. Het is belangrijk dat je goed het overzicht kunt bewaren tussen de verschillende trajecten. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het vullen van je eigen agenda.

Functie-eisen

Als Accountmanager ben je leergierig en ga je een uitdaging niet uit de weg. Door jouw nieuwsgierige en zelfstandige houding, vraag je door waar nodig en weet je jouw gesprekspartners altijd professioneel te woord te staan. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een hbo-diploma op zak;
  • Ervaring vanuit een stage of een soortgelijke functie is een pre;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je bent woonachtig in de provincie Gelderland.

Aanbod

Wij bieden jou als Accountmanager in regio Gelderland een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling in een hecht team. Je start in een goed inwerktraject waarbij je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt om deze rol volledig zelfstandig aan te kunnen. Hierbij wordt je één op één gecoacht. Daarnaast kun je rekenen op het volgende:

  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 38 uur, afhankelijk van jouw afgeronde opleiding ligt dit op €2450 of €2950 bruto per maand;
  • Je kunt rekenen op prestatiebonussen, een premievrij pensioen en collectieve verzekeringen;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
  • Gebruik van de sportieve faciliteiten zoals een fitscan en bootcamp. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten en leuke bedrijfsfeestjes georganiseerd.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu