Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

In deze veelzijdige functie van Accountmanager werk je samen met twee collega Accountmanagers, waarbij jij verantwoordelijk bent voor onder andere de Duitse markt. Je gaat op pad naar klanten en bezoekt beurzen, met acquisitie als focus. Dit internationale familiebedrijf heeft een eigen productie in de food en aantoonbare interesse in deze branche is dan ook een must. Heb jij hbo werk- en denkniveau en spreek je naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits? Dan zoeken we jou!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal en dynamisch familiebedrijf met eigen productie in de food. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen. Op kantoor werken er ongeveer 16 collega’s.

Jij gaat als Accountmanager aan de slag voor de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt. Je gaat regelmatig op klantbezoek en daarnaast ben je op kantoor te vinden waar je werkt aan het vergroten en onderhouden van je netwerk.

Functie

Ter versterking van het team met Accountmanagers zijn we op zoek naar een enthousiaste Accountmanager die naast Nederlands en Engels ook de Duitse taal goed beheerst. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het actief op zoek gaan naar nieuwe afzetmogelijkheden, maar bouw je ook bestaande relaties op succesvolle wijze uit.

Jouw focus ligt op de markt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Hiervoor ben je ongeveer 20% van de tijd op pad naar klanten en beurzen, waarbij de nadruk op acquisitie ligt. De overige tijd ben je op kantoor te vinden. Dan houdt je je bezig met het analyseren van de omzet, marges en schap-presentaties en vertaal je deze naar een concreet verkoopplan.

Functie-eisen

Jij bent een gedreven Accountmanager met een uitgesproken interesse voor de food branche. Je hebt een commerciële instelling en brengt een aantoonbaar netwerk met je mee. Verder herken jij jezelf in onderstaande profiel:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Vergelijkbare relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale organisatie in de food of productie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • Je bent vaardig met calculatieprogramma’s, met name op gebied van private labels;
  • Ervaring in de retail.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Accountmanager in Breda?

  • Een goed bruto maandsalaris tussen de €4000,- en €4500,-, uiteraard afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • Ruimte voor ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Een bonusregeling, auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak;
  • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie een dienstverband voor onbepaalde tijd met elkaar aan te gaan;
  • Werken in een ambitieus team binnen een internationaal en dynamisch bedrijf in de regio Breda!

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul je gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Je sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio2

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu