Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures
⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij een leuke baan in een jonge en bruisende organisatie? Ben je ondernemend en vind je het leuk om internationale contacten te hebben? Dan is de rol van accountmanager binnendienst bij onze klant misschien wel de nieuwe baan die jij zoekt.

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een technische organisatie. Zij zijn inmiddels al tientallen jaren specialist in hun vakgebied en bieden jou hierop een uitgebreid inwerktraject. Vanuit een informele, open en optimistische cultuur wordt er met plezier gewerkt.

Het hoofdkantoor van de organisatie bevindt zich in Dordrecht, hier werken 75 collega’s en daarnaast zijn er elders in het land nog een aantal kleinere servicelocaties.

Functie

Als Accountmanager Binnendienst heb je een afwisselende fulltime functie. Na een interne opleiding ga je aan de slag met het zelfstandig onderhouden van contacten met bestaande internationale relaties. Daarnaast ben je ondernemend genoeg om ook nieuwe contacten te leggen, koop je materialen in, verkoop je uit eigen voorraad en ondersteun je de buitenlandse vestiging.

Verder volg je gemaakte afspraken op en verkoop je uit eigen voorraad en productie van de fabrieken. Uiteraard steek je veel energie in het opbouwen van langdurige relaties met zowel afnemers als met leveranciers.

Functie eisen

Jij herkent jezelf in het volgende profiel;

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in een commerciële richting;
  • Je hebt ervaring met B2B Sales;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Je bent daadkrachtig, stressbestendig en zelfstandig;
  • Kennis van Microsoft Office.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Accountmanager Binnendienst?

  • Een goed salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Na een uitzendperiode van drie maanden heb je recht op een goede pensioenregeling en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen op jaarbasis en een mooie bonusregeling;
  • Een uitdagende baan in een team met leuke collega’s!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Renate Leeuwenstein.

T: 085-9028123
M: 06-22808990 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
E: renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.

Menu