Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Introductie

Heb jij de ambitie om partner te worden van een vooruitstrevend accountantskantoor? Dan is de rol van senior Accountant bij H&L Accountants een mooie kans! Als senior Accountant AA heb je een verantwoordelijke en belangrijke rol binnen het team van 40 gedreven collega’s. Zo geef je leiding aan (Assistent) Accountants en ben je sparringspartner voor jouw klanten. De werk-privé balans is hier uitstekend, je kan er flexibel werken en de lunch wordt dagelijks voor je geregeld. Meer weten? We komen graag met je in contact.

Organisatie

H&L Accountants is opgericht in 2000 en inmiddels zijn zij met vier partners en in totaal zo’n 40 gedreven collega’s vanuit twee vestigingen actief.

Zij richten zich met name op klanten binnen specifieke branches in de retail. Binnen een van deze branches zijn zij inmiddels een bekende en toonaangevende speler geworden. Ze staan bekend om de kennis die zij delen met de diverse relaties op beurzen of tijdens seminars. De maandelijkse- en kwartaalcijfers worden altijd persoonlijk met de klant besproken, waardoor er intensief contact is met de klanten en er goede relaties ontstaan.

Functie

In jouw nieuwe functie van Accountant AA bij H&L Accountants begeleid je (Assistent) Accountants in hun werk en ben je sparringspartner op fiscaal, bedrijfseconomisch en financieel gebied voor jouw klanten. Uiteraard signaleer je behoeftes van de klant en speel je hier adequaat op in. Verder kan je denken aan de volgende verantwoordelijkheden:

  • Leidinggeven aan samenstelopdrachten en aansturen van samenstelwerkzaamheden, waarbij je meer complexe opdrachten zelf uitvoert;
  • Voeren van acquisitiegesprekken en aandragen van nieuwe klanten;
  • Reviewen van dossiers en het voeren van besprekingen met cliënten.

Functie-eisen

Jouw ambitie om partner te worden komt voort uit jouw professionele, kritische en analytische karaktereigenschappen. Jij bent graag in contact met klanten en hebt een dienstverlenende instelling. Verder herken je jezelf in onderstaande profiel:

  • Afgeronde hbo-opleiding Accountancy AA;
  • Minimaal acht tot tien jaar werkervaring, waarbij je (eventueel) een eigen netwerk aan klanten meebrengt;
  • Kennis van relevante (inter)nationale wet- en regelgeving;
  • Jij bent als Accountant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de accountancy.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Accountant AA bij H&L Accountants?

Allereerst kom je te werken in een gezellig team bij een mooi en vooruitstrevend accountantskantoor. De werk-privé balans is hier uitstekend te noemen, er wordt met flexibele werktijden gewerkt en er worden regelmatig gezellige uitjes georganiseerd! De lunch wordt dagelijks voor je geregeld, je krijgt 24 vakantiedagen aangevuld met 5 adv-dagen en een studievergoeding.

Verder kun je rekenen op een mooi salaris tussen de € 3485 en € 4650 (uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) en een goede pensioenregeling. Tot slot bieden we je de mogelijkheid om je tot partner te ontwikkelen waarbij je ook in salaris nog een stap zult maken.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen. #prio1

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht

Klik hier

Vragen? Stuur een bericht

Klik hier
Menu