Er zijn 7 vacatures gevonden

1 2 3 10

Onderhoudsmonteur – Dordrecht

Ben jij op zoek naar jouw volgende stap als onderhoudsmonteur? Vind je het leuk om te sparren met het management over verbeteringen, maar ook om je handen uit je mouwen te steken en operationele werkzaamheden te verrichten? Dan is deze brede, afwisselende functie als Onderhoudsmonteur écht iets voor jou. Meer weten? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Purchase Assistant (24 uur) – Numansdorp

Ben jij administratief sterk, thuis in de wereld van inkoop en heb je een passie voor gezondheid? Dan is deze functie van Purchase Assistant zeker iets voor jou! Samen met de Purchasing Manager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles wat er op inkoopgebied binnen de organisatie gebeurt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Service Monteur (Elektrotechnisch, Elektronich & Mechanica) – Dordrecht

Ben jij een expert op het gebied van elektrotechniek en heb je interesse in mechanica? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Het beste van beide technieken komt namelijk samen in deze rol! Als Service Monteur ga je zelfstandig op pad en ga je op locatie storingen lokaliseren, analyseren en oplossen. Dit doe je bij aan benzinepompen, besturingssystemen en betalingsapparatuur. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Secretaresse / Inkoop Assistent – Numansdorp

Ben jij administratief sterk, thuis in de wereld van inkoop en ben je echt een veelzijdige regelaar? Dan is deze gecombineerde functie van Secretaresse / Inkoop Assistent zeker iets voor jou! Samen met de Purchasing Manager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles wat er op inkoopgebied binnen de organisatie gebeurt. Hiernaast ondersteun je ook collega’s op facilitair gebied en zorg je ervoor dat algemene zaken geregeld worden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Service Coördinator – Rotterdam

Als Service Coördinator zorg je dat de technici optimaal hun werk kunnen verrichten! Op de binnendienst van deze service afdeling werken reeds twee coordinatoren en zijn zij op zoek naar een collega die zich uiteindelijk kan ontwikkelen tot Teamleider. Zie jij jezelf als leider en ondernemer, ben je klaar voor de volgende uitdaging waarbij je als spil fungeert en deel uitmaakt van een ontwikkelende service organisatie? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

(meer…)

Systeembeheerder (24 uur) – ‘s-Gravendeel

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in de ICT die je voor gemiddeld 24 uur per week kan invullen? Dan ga jij erg enthousiast raken door deze functie! Als Systeembeheerder heb je namelijk een afwisselende rol waarin je het aanspreekpunt bent voor zowel alle medewerkers als de klanten. Hier valt onder andere gebruikersondersteuning, probleemmanagement, hardwaremanagement, security management en applicatiebeheer onder. Zie jij dit wel zitten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Secretaresse (Fulltime) – Westmaas

Ben jij representatief, een teamspeler en resultaatgericht? Staat de kwaliteit van je werk bij jou hoog in het vaandel en ben je gewend met vertrouwelijke informatie om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)