Er zijn 3 vacatures gevonden

Productiemedewerker – Sliedrecht

Als Productiemedewerker ben jij onderdeel van een team van machineoperators en ben jij verantwoordelijk voor één of meer productielijnen. Je bent onder andere bezig met het bedienen, instellen en afstellen van de productielijnen. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding, affiniteit met metaal en een zelfstandige en pro-actieve werkhouding? Lees dan snel verder!

(meer…)

Monteur – Sliedrecht

Als Monteur verricht je servicewerkzaamheden bij klanten door het gehele land. Samen met je collega’s ben jij in deze allround functie verantwoordelijk voor de onderhouds- en montagewerkzaamheden aan de producten die het bedrijf verhuurt. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde duizendpoot die service hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij hiernaast ook nog enige bouwkundige kennis en bij voorkeur een technische opleiding (vmbo / mbo) afgerond? Lees dan snel verder!

(meer…)

Tekenaar / Calculator – Sliedrecht

Als Tekenaar / Calculator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen en offertes voor modulaire gebouwen. Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière, heb je kennis van AutoCAD en ben je in het bezit van een Mbo-4 opleiding in de richting van bouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)