Administratief Medewerker (Fulltime) – Rotterdam

Lijkt het jou interessant onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de service? Heb je een afgeronde mbo- of hbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een mooie, technische organisatie in de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Technicus (Appendages) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Vind je het een uitdaging om in afwisselende en zelfstandige functie te werken met technische componenten? Dan is de functie van Service Technicus (Appendages) bij Klinger iets voor jou!

(meer…)

Sales Support Medewerker – Rotterdam

Als Sales Support Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor klanten als het gaat om de administratieve verwerking van orders en offertes. Je werkt nauw samen met een vaste Account Manager en Monteur(s) in een account team om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn op zoek naar iemand met minimaal 5 tot 10 jaar relevante commerciële en administratieve werkervaring binnen een technische organisatie. Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Onderhoudsmonteur / TD Coördinator – Rotterdam

Ben jij een ervaren Onderhoudsmonteur die op zoek is naar een zelfstandige, afwisselende functie? In deze rol als Onderhoudsmonteur / Coördinator Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van activiteiten en de begeleiding van een Junior TD Onderhoudsmonteur. Ook werk je zelf volop mee! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (Slangen en Compensatoren) – Rotterdam

Op de afdeling ‘Binnendienst Slangen en Compensatoren’ ben je verantwoordelijk voor de aanvragen van projecten en standaard producten op het gebied van slangen, slangtoebehoren en compensatoren. Hiervoor heb je contact met o.a. leveranciers en eindklanten. Je verzorgt het complete traject van offerte tot opdracht en after sales. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Sales Engineer Hydrauliek – Rotterdam

Ben jij technisch opgeleid en een echte expert op het gebied van hydrauliek? Snap jij hoe het verkoopproces werkt en zie jij waar mogelijkheden liggen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een groeiend en ambitieus bedrijf in de maritieme sector zoeken wij een Sales Engineer die de nieuwe hydraulische tak wil op- en uitbouwen. Ben jij internationaal georiënteerd en spreek je vloeiend Nederlands én Engels? Lees dan snel verder!

(meer…)