Logistiek Planner – Ridderkerk

Jij bent als doortastende Logistiek Planner de spil tussen de interne productie en de leveranciers. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat benodigde onderdelen tijdig worden ingekocht en afgeleverd. Met enige ervaring op zak voel jij je sterk genoeg om te functioneren als aanspreekpunt en ben je een goede gesprekspartner. Wil jij meegroeien met deze innoverende producent van een vooraanstaand A-merk? Lees snel verder!

(meer…)

Onderhoudsmonteur – Ridderkerk

Als Onderhoudsmonteur verhelp je storingen op mechanisch en elektrisch gebied, je verricht controles aan machines en je pleegt preventief en correctief onderhoud. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en heb je al enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol? Lees dan snel verder!

(meer…)

Technisch Assemblage Medewerker – Ridderkerk

We zoeken een Technisch Assemblage Medewerker die het leuk vindt om te assembleren en die graag meedenkt over verbeteringen in het productieproces. Je assembleert producten, je controleert en test producten en je bent o.a. bezig met inpakwerkzaamheden. Heb jij een opleiding op VMBO niveau, bij voorkeur richting techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)