Er zijn 7 vacatures gevonden

Logistiek Medewerker – Oud-Beijerland

Sta je stevig in je schoenen en ben je een echte logistieke topper? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Je draagt o.a. zorg voor het verzamelen, verpakken, labellen en aanbieden van eindproducten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling in het ERP systeem en je valt regelmatig in bij de afdeling order administratie. Heb jij een afgeronde mbo opleiding richting logistiek en minimaal twee jaar relevante werkervaring? Lees dan snel verder!

(meer…)

ICT Support Engineer – Oud-Beijerland

Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de ICT? En wil je deel uitmaken van een jonge en groeiende organisatie? Dan is dit de functie voor jou! Als ICT Support Engineer verleen jij 1e lijns support, zet je complexe problemen en storingen door naar de 2e lijn en denk je mee over applicaties en projecten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Horeca toppers gezocht! (Bijbaan) – Oud-Beijerland

Zoek je een flexibele bijbaan bij jou in de buurt? En wil je zelf aangeven wanneer en hoeveel je werkt? Zoek dan niet verder! Voor verschillende horeca bedrijven in de Hoeksche waard zijn wij op zoek naar allround horeca medewerkers. We sturen een mail als we werk voor je hebben en je beslist zelf of je het gaat doen of niet. Ideaal dus!

(meer…)

Project Engineer Meet & Regeltechniek – Oud Beijerland

In deze functie van (aankomend) Project Engineer werk je na een opleidingstraject zowel zelfstandig als in teamverband aan mooie projecten. Je vervaardigt regeltechnische omschrijvingen, maakt projectbesprekingen en bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van regeltechnische installaties. Heb jij een technische of IT opleiding gevolgd op MBO/HBO niveau en kennis of interesse in regeltechniek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Talent – Oud-Beijerland

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting de logistiek en al enkele jaren werkervaring opgedaan? Lees dan snel verder!

(meer…)

Zelfstandig Assistent Accountant – Oud-Beijerland

Als Zelfstandig Assistent Accountant bij WEA Deltaland ben je verantwoordelijk voor MKB-klanten uit diverse marktsegmenten en voorzie je jouw klanten natuurlijk van het beste advies. Je komt te werken in een kwalitatief hoogwaardig team en mag rekenen op collega’s met passie voor hun vak! Ben jij klantgericht, ambitieus en resultaatgericht? Lees dan snel verder!

(meer…)

Legal Medewerker (Junior) – Oud-Beijerland

Meedenken over de internationale wetgeving op gebied van non-food consumentenproducten? Challenge accepted! Als Legal Medewerker heb jij een uitdagende functie waar jij je tussen juridisch en commercieel werkgebied bevindt. Jij bent de onmisbare schakel tussen inkoop, sales en legal. Heb jij een hbo-diploma in een juridische richting en ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)