IT Support Specialist – Moerdijk

Ben jij leergierig, hands-on en heb je kennis van IT? En wil je nog veel meer leren over de wereld van IT binnen een productieomgeving? Als IT Support Specialist kom je te werken in de directe, informele en internationale werkomgeving van Wuppermann Staal Nederland (WSN) waarin je veel vrijheid krijgt om te leren en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je start o.a. met het leveren van support aan alle (internationale) locaties van de organisatie in nauwe samenwerking met de centrale IT teams. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Supply Chain Medewerker – Moerdijk

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde en ben jij klaar voor jouw eerste of tweede stap in je carrière? Bij Wuppermann Staal Nederland (WSN) kun je als enthousiaste en ambitieuze starter aan de slag en jezelf ontwikkelen in de Supply Chain! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

Assistent Bedrijfsleider – Moerdijk

Zoek jij een rol als meewerkend voorman waarbij je de rechterhand van de Bedrijfsleider bent? In deze uitdagende en afwisselende functie als Assistent Bedrijfsleider heb je een afwisselend takenpakket en kom je te werken binnen een dynamische en hectische productieomgeving. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Machine Operator (2, 3 ploegen / vaste baan) – Moerdijk

Wil jij als Machine Operator een bijdrage leveren aan een nieuw opgezet bedrijf in Moerdijk? Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Is jouw interesse gewekt? Lees dan de gehele vacature!

(meer…)