Logistiek Administratief Medewerker (Magazijn) – Dordrecht

Als Logistiek Administratief Medewerker (vaste baan) ben je verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden in het magazijn. Je verwerkt in- en verkooporders, behandelt binnengekomen retouren, controleert facturen, beheert de voorraad en je maakt maandrapportages van de inkomende- en uitgaande goederen. Heb je mbo werk- en denkniveau en al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Customer Service Medewerker – Dordrecht

Heb jij een klantgerichte en flexibele houding en krijg jij energie van een afwisselend takenpakket? In deze veelzijdige rol van Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van zowel bestaande als nieuwe klanten, weet jij als geen ander de juiste prioriteiten te stellen en ga je gestructureerd te werk. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder meer!

(meer…)

(Key) Account Manager – Dordrecht

Wil jij werken bij een internationale en toonaangevende organisatie welke levert aan de levensmiddelindustrie? En ben jij een ervaren en resultaatgerichte verbinder met een passie voor relatiebeheer en internationaal zakendoen? In deze functie van (Key) Account Manager ben jij gesprekspartner en het vaste aanspreekpunt van een aantal belangrijke klanten! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Corporate Recruiter – Dordrecht

Heb jij affiniteit met techniek, enkele jaren werkervaring in recruitment en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Voor een internationale technische organisatie zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter! Binnen dit mooie bedrijf krijg jij de ruimte om een volledige nieuwe rol invulling te gaan geven! Nieuwsgierig? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Medewerker Controlling – Dordrecht

Heb jij affiniteit met cijfers en heb je oog voor detail? Ben je analytisch en vind je het uitdaging om alle risico’s goed in kaart te brengen? En heb jij daarnaast een afgeronde hbo-opleiding? Ga dan aan de slag als Medewerker Controlling!

(meer…)

Project Engineer – Dordrecht

Zorg jij ervoor dat alles altijd van A tot Z is geregeld? En ben jij een technisch expert? Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gehele ordertraject. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Banden Monteur (vaste baan) – Dordrecht

Alles is te leren! Heb je een passie voor auto’s en vind je het leuk om als Banden Monteur alles te leren in dit vakgebied? In deze uitdagende functie word je volledig opgeleid en kom je te werken in een jong team van negen enthousiaste collega’s! Je bent o.a. bezig met het repareren, (de)monteren en balanceren van autobanden. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)