Telefoniste (fulltime) – Barendrecht

Ben je net klaar met je MBO opleiding en ben je op zoek naar jouw eerste werkervaring of heb je al één of twee jaar werkervaring? Dan is deze baan als Telefoniste misschien wel wat voor jou! Je neemt de telefoon op, schakelt lijnen door naar collega’s en verder verricht je ook wat licht administratieve taken. Raak je hier enthousiast van en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Coördinator – Barendrecht

Zoek je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie als Service Coördinator bij dit elektrisch installatiebureau zeker wat voor jou! Je bent hier onder andere verantwoordelijk voor het aannemen van service calls, het inplannen van monteurs en het inkopen van onderdelen. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!

(meer…)

Teamleider Productie – Barendrecht

Ben jij gericht op de kwaliteit, veiligheid en samenwerking binnen een team? Voel jij je thuis en heb je ervaring binnen een (schone) productieomgeving in bijvoorbeeld de food of farma? Lees dan snel verder over deze mooie rol van Teamleider Productie!

(meer…)

Logistiek Administratief Medewerker – Barendrecht

Kun jij zelfstandig werken en heb jij affiniteit met logistiek? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! In deze functie ben je verantwoordelijk voor ‘jouw’ magazijn en heb je een breed takenpakket. Je organiseert, coördineert en ziet toe op magazijnwerkzaamheden zoals ontvangst, controle, uitgifte, transport en administratie. Naast je eigen werkzaamheden bied jij ondersteuning aan de Manager Inkoop. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inside Sales Engineer (Grieks) – Barendrecht

Zorg jij ervoor dat alles altijd van A tot Z is geregeld? En ben jij een technisch expert? Als Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gehele ordertraject. Je hebt dagelijks internationale contacten en Grieks en Engels spreken is voor jou dus geen probleem. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Sales Assistent – Barendrecht

Zoek jij een ondersteunende rol op een verkoopafdeling en voel jij je thuis in een dynamische & technische omgeving? In de rol van Sales Assistent heb jij een veelzijdig takenpakket, je hebt contact met klanten, leveranciers en duikt ook de materie in wanneer een situatie daarom vraagt! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Functioneel Beheerder (Binnen- en Buitendienst) – Barendrecht

Heb jij enkele jaren ervaring op een Servicedesk en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Functioneel Beheerder zorg jij ervoor dat je op locatie en op afstand de klanten helpt met alle IT gerelateerde gebruikersvragen. Ben jij klantgericht, heb jij affiniteit met beveiligingssystemen en wil jij graag starten in een bedrijf waarin je kan doorgroeien? Lees dan snel verder!

(meer…)