Er zijn 7 vacatures gevonden

Junior Magazijnmedewerker / Chauffeur – Barendrecht

Ben jij in het bezit van je rijbewijs B en wil jij graag aan de slag in een super gevarieerde functie als Magazijnmedewerker & Chauffeur? Voor een technische groothandel zijn we op zoek naar een gedreven collega die van aanpakken weet! Je bent een belangrijke schakel in de supply chain en o.a. verantwoordelijk voor het bezorgen van producten in de regio Rotterdam en Dordrecht. Hiernaast vind je het leuk om magazijnwerkzaamheden te verrichten! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

(meer…)

Tactisch Inkoper – Barendrecht

Heb jij een aantal jaar in de inkoop gewerkt en ben jij op zoek naar een uitdagende vervolgstap? Dan spreekt deze vacature jou zeker aan! Als Tactisch Inkoper ga je aan de slag in een professionele, technische omgeving waarbij je de verantwoordelijk hebt om zelfstandig de afdeling in te richten. Je hebt hierdoor veel ruimte om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Raak jij hier enthousiast door? Lees dan gauw verder!

(meer…)

Trader (Food/FMCG) – Barendrecht

Jij bent als Trader altijd op zoek naar nieuwe kansen en weet deze optimaal te benutten! Aan de hand van trends en ontwikkelingen die je samen met je collega’s volgt, adviseer je de afnemers. Je hebt hierbij maar één doel; afnemers kopen de geïmporteerde goederen op een goede en voordelige wijze aan. Ben jij een echte handelaar en breng jij al de nodige ervaring binnen de internationale handel (bij voorkeur in de food of FMCG) met je mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)

IT Medewerker Backoffice – Barendrecht

Samen met je collega’s maak je projecten tot een succes! De Business IT Afdeling waar jij ondersteuning aan geeft kan echt van jou op aan, want jij bent een waardevolle steun. Jouw klantgerichtheid, coördinatie en het snel kunnen schakelen maken dat alles op rolletjes loopt. Lijkt het jou leuk om je kennis van IT in te zetten en heb je de ambitie je verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst – Barendrecht

Ben jij klantgericht, commercieel & leergierig? In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je de ruimte om jezelf op commercieel vlak te gaan ontwikkelen en in deze rol ga je nauw samenwerken met de Accountmanager. Natuurlijk is er in deze functie voldoende ruimte voor jouw eigen initiatief en wordt meedenken gewaardeerd! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Traineeship: Teamleider Productie – Barendrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende start van je carrière? Zoek dan niet verder! Wij bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen tot Teamleider Productie. Als Teamleider Productie geef je leiding aan 16 operators uit één van de drie ploegen. Vind je het leuk om mensen te stimuleren, coachen en het beste uit zichzelf te halen? En ligt jouw passie in de techniek en het productieproces? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe functie!

(meer…)

Inside Sales Engineer Maritiem – Barendrecht

Zorg jij ervoor dat alles altijd van A tot Z is geregeld? En ben jij een technisch expert? Als Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gehele ordertraject. Je hebt dagelijks internationale contacten en Engels spreken is voor jou dus geen probleem. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)