Sales Assistent – Barendrecht

Zoek jij een ondersteunende rol op een verkoopafdeling en voel jij je thuis in een dynamische & technische omgeving? In de rol van Sales Assistent heb jij een veelzijdig takenpakket, je hebt contact met klanten, leveranciers en duikt ook de materie in wanneer een situatie daarom vraagt! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Belastingadviseur – Barendrecht

Als ondernemer Belastingadviseur bij JSKS kom je in een jong & energiek team terecht. Je krijgt alle vrijheid om bestaande klanten zo goed mogelijk te helpen en nieuwe klanten te winnen!

Jouw klantenportefeuille is zeer divers; je helpt zowel particulieren als DGA’s en klanten in het MKB binnen de regio met al hun financiële vraagstukken. Met jouw ervaring weet jij collega’s aan te sturen en te begeleiden. Daarnaast bewaak je de deadlines en zorg je voor een goede werkverdeling. Herken jij jezelf? Lees snel verder!

(meer…)

Business Controller – Barendrecht

Ben jij analytisch sterk en is initiatief nemen vanzelfsprekend voor jou? Wil jij daarbij graag werken in een bedrijf dat volop aan het groeien is? Dan is deze vacature als Business Controller echt iets voor jou! Met minimaal vijf jaar relevante werkervaring, weet jij dan ook precies waar je over praat. Meer weten? Lees snel verder!

(meer…)

Logistiek Coördinator (Food) – Barendrecht

Ben jij een teamspeler, weet jij van aanpakken en spreek je, naast Nederlands en Engels, ook Duits en bij voorkeur Spaans? Voor een leuke, bloeiende organisatie in de food sector, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Logistiek Coördinator!

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en het volgen van het transport van producten door heel Europa en hebt dus veel internationale contacten. Op termijn ga je het logistieke team aansturen en ben jij dus het aanspreekpunt als het om logistieke kwesties gaat! Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Officer – Barendrecht

Ben jij mbo-geschoold en heb je ervaring in de financiële administratie? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan en houd jij met gemak verschillende ballen in de lucht? Als Financial Officer ben je, naast de dagelijkse gang van zaken op kantoor, bovenal verantwoordelijk voor de financiële administratie. Lijkt dit jou een interessante uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Developer (PHP / Laravel) – Barendrecht

Ben jij een getalenteerde Laravel Developer? En ben jij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke en brede rol binnen een kleine, groeiende organisatie? In deze nieuwe functie word jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de producten van Port-IT, hiermee lever jij een hele belangrijke bijdrage om de maritieme industrie verder te automatiseren en te beveiligen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Support Engineer – Barendrecht

Bellen jouw vrienden en familie jou als eerste wanneer hun computer vast loopt? En lijk het jou leuk om hier jouw werk van te maken? Dan hebben wij een gave baan voor je waarin jij je kan ontwikkelen tot ICT professional! Als Junior Support Engineer werk je mee aan uitdagende projecten en verleen je service en ondersteuning aan klanten. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!

(meer…)