Referenties

Karen

"Lincks is een echte aanrader! Een team dat goed luistert naar jouw wensen en je aan een passende baan helpt."

Astrid

"In oktober heb ik bij Lincks Personal Recruitment een sollicitatietraining gevolgd en dit was voor mij echt een opsteker en het begin van een hele fijne samenwerking! Lincks Personal Recruitment: absoluut een aanrader!!"

Judith

"Lincks Personal Recruitment heeft heel snel aan mijn nieuwe baan geholpen. Binnen een paar weken mocht ik op gesprek. Door de persoonlijke aanpak en het grote netwerk, ben je bij Lincks aan het juiste adres!"

Julio

"Lincks Personal Recruitment is professioneel, duidelijk, communicatie top, behulpzaam en aardig."

Petra

"Mireille Prooi en haar enthousiaste team zijn pro-actief, betrouwbaar en hebben een prettige manier van communiceren. Zij hebben de match voor een passende job die aansluit bij mijn wensen en capaciteiten gemaakt. En ze zijn bovendien ook fantastisch in het vinden van geschikte uitzendkrachten!"

Erwin

"Als ik aan drie woorden zou moeten denken om het proces te omschrijven zou het "snel, duidelijk en eerlijk" zijn. "

Eva

"Lincks beschikt over een groot netwerk binnen de regio en het professionele team kijkt heel goed naar zowel de wensen van werkgever als de wensen en ambities van de werkzoekende, waardoor Lincks de juiste 'link' weet te leggen."

Melvin

"Een korte, maar vooral een goede en persoonlijke samenwerking die uiteindelijk het gewenste resultaat heeft voorgebracht!!"

Chantal

"Via jullie al voor de tweede keer super snel een baan aangeboden gekregen en nu bij een leuk bedrijf aan het werk met een functie die perfect bij me past. Ik zou Lincks aan iedereen aanraden!"