Er zijn 95 actuele vacatures gevonden

1 2 3 14

Financieel Administratief Medewerker (24 uur) – ‘s-Gravendeel

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding in de richting van financiële administratie? En ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische en snel groeiende organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

(meer…)

Junior Tactisch Inkoper – ‘s-Gravendeel

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers én heb je affiniteit met het werken in een technische omgeving? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Productiemedewerker (inpak) – Oud-Beijerland

In de functie van Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het afvullen, verpakken en labelen van de producten! Heb jij MBO werk- en denkniveau, ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financieel Controller – Dordrecht

Ben je iemand die verder kijkt dan de cijfers? Ben je analytisch, oplossingsgericht en integer? En heb je zin om te werken bij één van de snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening? Dan ben jij de nieuwe Financieel Controller die wij zoeken!

(meer…)

Planner Groupage – Zwijndrecht

Krijg jij energie van een afwisselende en uitdagende baan? En heb jij kennis en ervaring van wegtransport? Dan ben jij de Planner Groupage die wij zoeken!

(meer…)

Commercieel Medewerker (Trader) Food – Westland

Ben jij iemand die graag nauwkeurig en resultaatgericht werkt? Heb je ervaring met in- en verkopen en ben je graag de spil tussen klant en leverancier? Zoek je een baan waarin je je kennis van vreemde talen kunt gebruiken? En vind je het leuk om nieuwe commerciële kansen te creëren? Dan is deze functie van Commercieel Medewerker (Trader) Food wat voor jou!

(meer…)

Logistiek Medewerker – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitgaande orders. Ben jij iemand die graag snel en nauwkeurig werkt? Zoek je hiernaast een afwisselende logistieke baan waarin je lekker kunt aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)

1 2 3 14