Er zijn 101 actuele vacatures gevonden

1 2 3 15

Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informeel bedrijf in de financiƫle dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Support Medewerker (Software) – Ridderkerk

Ben jij op zoek naar een tweede stap in de ICT? En vind jij het leuk om software ondersteuning te geven? Dan is deze functie als Support Medewerker bij dit softwarebedrijf misschien wel wat voor jou! Je ondersteunt onder andere de eindgebruikers bij het gebruik van de logistieke applicaties, lost incidenten op en test applicaties. Wil je meer weten over deze leuke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

ICT Support Engineer – Oud-Beijerland

Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de ICT? En wil je deel uitmaken van een jonge en groeiende organisatie? Dan is dit de functie voor jou! Als ICT Support Engineer verleen jij 1e lijns support, zet je complexe problemen en storingen door naar de 2e lijn en denk je mee over applicaties en projecten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Teamleider Klantenservice Webshop – Barendrecht

Heb jij ervaring in het aansturen van een klantenservice afdeling? En wil jij deze ervaring gebruiken om een start-up omgeving te professionaliseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als Teamleider Klantenservice zorg jij dat er met jouw jonge team de beste resultaten worden gerealiseerd. Dit doe je door te plannen, aan te sturen en te coachen. Klink dit als jouw volgende uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Administratief Medewerker Waterkwaliteit – Rotterdam

Lijkt het jou interessant onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de service? Heb je een afgeronde mbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een mooie, technische organisatie in de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Waterkwaliteit. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Product Manager – MOERDIJK

In de veelzijdige functie van Product Manager bij dit internationale productiebedrijf kom je met nieuwe creatieve voorstellen voor nieuwe producten en begeleid je deze van artwork tot product. Daarnaast organiseer je de deelname aan beurzen, werk je samen met de afdeling Sales en monitor je de trends en ontwikkelingen op de markt. Heb je een HBO-opleiding afgerond en daarnaast enkele jaren werkervaring (bij voorkeur in FMCG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Hoofd Technische Dienst – Moerdijk

Als Hoofd Technische Dienst bij dit internationale productiebedrijf geef je leiding aan een team van drie onderhoudsmonteurs. Je zorgt er samen met de directeur voor dat de productieprocessen geoptimaliseerd worden en je voert daarnaast ook zelfstandig reparaties uit aan het machinepark. Heb jij een afgeronde MTS-opleiding Elektrotechniek, affiniteit met mechanica en daarnaast ervaring met PLC besturing? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 15