Er zijn 87 actuele vacatures gevonden

1 2 3 13

Projectmanager Scheepswerf – Hendrik-Ido-Ambacht

Ben jij op zoek naar een avontuur? En krijg jij een kick van werken onder tijdsdruk? Bolidt zoekt een Projectmanager die op locatie in Frankrijk eindverantwoordelijk is voor de mooie projecten die hier uitgevoerd worden!

In Saint-Nazaire, aan de westkust van Frankrijk, verlaten jaarlijks drie enorme cruiseschepen de scheepswerf STX France. Bolidt voorziet deze cruiseschepen van duizenden vierkante meters kunststof; op zowel de buiten- en binnendekken als de balkons liggen de systemen van Bolidt.

Als Projectmanager zorg je ervoor dat het project in delen en op tijd wordt opgeleverd. Ben jij de ondernemende avonturier die deze uitdaging graag aan gaat? Lees dan snel verder en wie weet sta jij binnenkort op de scheepswerf!

(meer…)

Logistiek Talent – Oud-Beijerland

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Ben jij praktisch ingesteld en heb je minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van logistiek? Lees dan snel verder!

(meer…)

IT Sales Support Medewerker – Barendrecht

Heb je een afgeronde hbo-opleiding en ben jij toe aan een eerste of tweede stap en je carrière? Als IT Sales Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klantwensen naar passende IT oplossingen. Je hebt dus dagelijks contact met je klant en werkt nauw samen met de Business IT afdeling. Is dit ets voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)

Manager business unit Operations HAFPAL – Kruiningen

Bij een van de meest toonaangevende merken in hoogwaardige aardappelproducten, Lamb Weston / Meijer, krijg jij de kans om als verantwoordelijke voor de business unit Frozen Operations toegevoegde waarde te creëren door vorm te geven aan de transitie richting operational excellence en customer intimacy. Een mooie uitdaging voor iemand zoals jij, met een bewezen trackrecord op het gebied van verandermanagement.

(meer…)

Financial Officer – Barendrecht

Ben jij mbo-geschoold en heb je ervaring in de financiële administratie? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan en houd jij met gemak verschillende ballen in de lucht? Als Financial Officer ben je, naast de dagelijkse gang van zaken op kantoor, bovenal verantwoordelijk voor de financiële administratie. Lijkt dit jou een interessante uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Binnendienst Medewerker (Commercieel / Technisch) – Strijen

Pak jij nieuwe werkzaamheden snel op en ben je een echte doener? Voor een klein, maar internationaal handelsbedrijf, zijn wij op zoek naar een Binnendienst Medewerker met afwisselende werkzaamheden. Heb je mbo werk- en denkniveau en affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Planner Internationaal Transport – Middelharnis

Als Planner Internationaal Transport kom je te werken bij een internationale logistieke vervoerder gespecialiseerd in droge, koel & vers ladingen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een zo optimaal mogelijke planning. Wil je graag in een gezonde logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 13