Er zijn 109 actuele vacatures gevonden

1 2 3 16

Inside Sales Engineer Maritiem – Barendrecht

Zorg jij ervoor dat alles altijd van A tot Z is geregeld? En ben jij een technisch expert? Als Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gehele ordertraject. Je hebt dagelijks internationale contacten en Engels spreken is voor jou dus geen probleem. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst – ‘s-Gravendeel

Ben jij net klaar met je HBO studie of heb je een afgeronde MBO opleiding en een aantal jaren werkervaring? En heb jij interesse in techniek & productie? Dan is deze afwisselende commerciële binnendienst functie zeker iets voor jou!

(meer…)

Systeembeheerder – Dordrecht

Als Systeembeheerder op de afdeling IT ben je een duizendpoot binnen de organisatie waarbij medewerkers terecht kunnen met IT gerelateerde vragen en problemen. Hiernaast houd je de IT systemen in de gaten en je denkt mee in de oplossingen voor de toekomst zowel op het vlak van verbeteringen als in de groei van de organisatie!

(meer…)

Transport Planner (Intermodaal) – Moerdijk

Als Logistiek Planner is het jouw uitdaging om de transporten van jouw klanten van A tot Z te organiseren. In deze afwisselende en internationale functie werk je op de afdeling intermodaal. Jij bent de onmisbare schakel tussen jouw klanten, de rederijen, de railoperators en jouw collega’s van wegtransport. Heb jij een afgeronde mbo opleiding en enige werkervaring in de transportbranche? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Planner (Wegtransport) – Moerdijk

Als Logistiek Planner is het jouw uitdaging om de transporten van jouw klanten van A tot Z te organiseren. In deze afwisselende en internationale functie werk je op de afdeling wegtransport. Je doet hier niet alleen de ritplanning, maar je hebt ook face-to-face contact met de chauffeurs. Heb jij een afgeronde mbo opleiding en enige werkervaring in de transportbranche? Lees dan snel verder!

(meer…)

Sales Assistant Frans – Oosterhout

Als Sales Assistant Frans ben je de spin in het web en ondersteun je de International Accountmanager bij de voorbereiding van klantbezoeken, ben je het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten en zorg je voor een interne vertaling van commerciële afspraken! Heb je een afgeronde MBO+/HBO opleiding, commercieel inzicht en kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal? Lees dan snel verder!

(meer…)

Administratief Commercieel Medewerker (24 uur) – Dordrecht

Als Administratief Commercieel Medewerker ondersteun je proactief diverse collega’s op jouw afdeling op administratief gebied. Je werkt aan een vlotte doorlooptijd van de processen en signaleert eventuele problemen. De administratie van de afdeling is jouw verantwoordelijkheid in de breedste zin van het woord en je bent continu bezig met het borgen van de efficiency op de afdeling. Samen met je collega’s werk je als team continu aan klanttevredenheid. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 16