⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een technische duizendpoot en kan jij meerdere ballen in de lucht houden? Als Junior Werkvoorbereider ben jij dé rechterhand van de projectleiders binnen de business unit! Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij de ondersteuning van projecten in de breedste zin van het woord! Je assisteert bij projectinkopen, werkt met Autocad, hebt klantencontact, maakt calculaties en bezoekt klanten samen met de Projectleider! Meer weten? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarin creativiteit, denken in oplossingen en innovatie de dagelijkse gang van zaken vormgeven! Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf, actief op alle continenten in de wereld. Elke dag werken er 200 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties.

Functie

Als Junior Werkvoorbereider ben jij dé rechterhand van de projectleiders binnen de business unit! Als technische duizendpoot vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de ondersteuning van projecten in de breedste zin van het woord! Je assisteert bij projectinkopen, je werkt met autocad, je hebt klantencontact en je maakt calculaties! Hiernaast bezoek je, samen met de Projectleider, de klanten om een goed beeld te krijgen van de lopende projecten. Ook heb je contact met de werkplaats om met de monteurs te schakelen betreft het maken van testopstellingen. Op termijn zal je doorgroeien naar ‘Junior Projectleider’. Kortom, je kan meerdere ballen in de lucht houden!

Functie eisen

Als Junior Werkvoorbereider herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Een afgeronde mbo+/ hbo opleiding, bij voorkeur in technische richting;
  • Je bent vaardig met het werken in Autocad;
  • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is;
  • Spreek je Duits? Dit is een pré;
  • Je bent erg ambitieus;
  • Je werkt nauwkeurig en secuur;
  • Je bent leergierig en je kunt goed samenwerken.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring wordt er een marktconform salaris geboden en daarnaast behoort een 13e maand tot de voorwaarden. Je krijgt 25 vakantiedagen en je hoeft geen geen premie te betalen voor je pensioenfonds, dit wordt voor je gedaan. Er is veel ruimte voor jouw visie en inbreng, meedenken over nieuwe mogelijkheden wordt zeer op prijs gesteld.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Arjan Huisman | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028126
(e) arjan@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.