⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Jij brengt als Senior Trader de nodige ervaring mee en je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en weet deze optimaal te benutten! Aan de hand van trends en ontwikkelingen die je samen met je collega’s volgt, adviseer je de afnemers. Je hebt hierbij maar één doel; afnemers kopen de geïmporteerde goederen op een goede en voordelige wijze aan. Ben jij een echte handelaar en breng jij al de nodige ervaring binnen de internationale handel (bij voorkeur in de food of FMCG) met je mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal opererende importeur en distributeur van levensmiddelen en levert deze aan supermarkten, groothandels en industriële afnemers. Je gaat deel uitmaken van een team met ervaren Traders op het gebied van de inkoop en verkoop van de producten. De organisatie bestaat momenteel uit 13 medewerkers en jij komt ter versterking op de commerciële afdeling te werken. Er is ruimte om mooie groei door te maken binnen de organisatie naar een uitdagend en hoger niveau.

Functie

Als Senior Trader binnen deze organisatie word je al snel verantwoordelijk voor een eigen groep klanten. Je boort nieuwe (export) markten aan en weet kansen optimaal te benutten. Je werkt nauw samen met collega’s en volgt samen de trends, vraag en marktprijzen. Aan de hand van de ontwikkelingen in de markt adviseer je afnemers, met als doel dat zij op een goede en voordelige wijze de door de organisatie geïmporteerde goederen aankopen. Natuurlijk ga je ook met regelmaat op bezoek bij (potentiële) klanten en bezoek je ook beurzen, zo blijf je helemaal bij in jouw vakgebied!

Functie eisen

Als Senior Trader herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over een handelsgeest en weet verbanden te leggen;
 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal acht jaar ervaring in de internationale handel, bij voorkeur op het gebied van Food/FMCG;
 • Je bent pro-actief in het benaderen van afnemers en adviseert hen;
 • Naast Nederlands, heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal;
 • Spreek je daarnaast ook Duits? Dit is een pré;
 • Je bent bereid om te reizen (internationaal);
 • Je hebt een flexibele instelling en werkt accuraat.

Aanbod

Bij jouw nieuwe werkgever heerst een informele sfeer en kun je spreken van een no-nonsens cultuur. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zo kun je als Senior Trader rekenen op:

 • Een mooi salaris tussen de €3500,- en €4500,- bruto per maand (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring);
 • Een goede pensioenregeling;
 • Jaarlijkse winstuitkering;
 • Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.