⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als ervaren Tekenaar Constructeur (machinebouw) ben je bezig met het ontwerpen, construeren en tekenen van machines, constructies en onderdelen van machines en het uitvoeren van wijzigingen hierop. Heb jij een afgeronde HBO opleiding WTB of vergelijkbaar en minimaal 5 jaar werkervaring? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een heel prettig, sociaal en informeel bedrijf. Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

Functie

Als ervaren Tekenaar Constructeur (machinebouw) ben je bezig met het ontwerpen, construeren en tekenen van machines, constructies en onderdelen van machines en het uitvoeren van wijzigingen hierop. Je houdt rekening met veiligheid, ergonomie, kosten en kwaliteit van de uiteindelijk geleverde producten. Je bedenkt, ontwerpt en verbetert mechanische en mechatronische machines en werkt ontwerpen uit. Je voert hiernaast berekeningen uit voor het vervaardigen van de constructies en bepaalt het materiaal en de maatvoering binnen opgegeven kaders.

Functie eisen

Als Tekenaar Constructeur (machinebouw) herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

  • Afgeronde HBO-opleiding WTB of vergelijkbaar (voorkeur voor mechatronica achtergrond);
  • Minimaal 5 jaar ervaring als werktuigbouwkundig constructeur in de machinebouw;
  • Ervaring met het construeren in een 3D tekenpakket (wij werken met SolidWorks);
  • Goede kennis van productieprocessen en techniek;
  • Ervaring met het uitvoeren van elementaire berekeningen van constructies;
  • Kennis van relevante normen en machine richtlijn;
  • Beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook Duits.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Een boeiende zelfstandige baan in een jonge groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Zij bieden mooie arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen + 13 adv dagen. Ze vallen onder de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.