⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Tekenaar / Calculator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van tekeningen en offertes voor modulaire gebouwen. Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière, heb je kennis van AutoCAD en ben je in het bezit van een Mbo-4 opleiding in de richting van bouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een bekende organisatie die door ontwikkeling en innovatie bekend staat als de meest betrouwbare en professionele partner in hun vakgebied. Een informeel bedrijf met een platte structuur en een echte no nonsens werkomgeving. Je komt te werken op de afdeling Projects waar je samen met drie collega’s verantwoordelijk bent voor de binnenkomende projecten.

Functie

Wanneer er een aanvraag van de verhuurafdeling binnenkomt, ga jij aan de slag. Als Tekenaar / Calculator werkt tekeningen uit en maakt offertes voor de projecten. Ook werk je de ondersteunende documenten en tekeningen uit voor alle producten waar ook omgevingsvergunningen voor aangevraagd moeten worden. Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarin je je bezig houdt met zowel kleinschalige als grote projecten die jij samen met je collega’s op de afdeling Projects tot een succes maakt!

Functie eisen

Als Tekenaar / Calculator heb jij het volgende te bieden;

  • Je hebt een afgeronde Mbo-4 opleiding, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde;
  • Kennis van AutoCAD is een vereiste;
  • De organisatie werkt met het systeem SAP. Wanneer je kennis hebt van dit systeem, is dat een pré;
  • Je hebt ongeveer twee jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Bij voorkeur heb je kennis van de regelgeving m.b.t. bouwen.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een dynamische markt en hebt een afwisselende en verantwoordelijke functie. De sfeer binnen de organisatie kan worden omschreven als no nonsens, plat en informeel. Jouw nieuwe werkgever biedt diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt 25 vakantiedagen en daarnaast krijg je de mogelijkheid om daar nog eens 5 dagen bij te kopen. Ook behoort een premievrij pensioen en een 13e maand tot de voorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Lisanne Volkers | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028125
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.