⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Wil jij werken binnen een geheel nieuw opgezet productiebedrijf? En ben jij technisch sterk onderlegd? Dan past deze functie van Technisch Coördinator zeker bij jou! In deze nieuwe en brede rol ben jij de belangrijke schakel tussen alle machines en het hierbij horende (technisch) onderhoud. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een heel nieuw opgezet productiebedrijf in Moerdijk! Er zit een internationaal financieel gezond en bekend moederbedrijf achter. Samen met veel enthousiaste collega’s ga je aan de slag om dit bedrijf tot een succes te maken.

Functie

Als Technisch Coördinator heb je een belangrijke functie binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor al het technisch onderhoud. Als er onderhoud gepleegd moet worden schat jij in of dit zelf gedaan kan worden of dat er met externe partijen gewerkt gaat worden. Om dit allemaal in goede banen te leiden schakel je met onderhoudsbedrijven en stuurt deze aan! Hiernaast zorg je voor de nodige administratieve afhandeling.

Functie eisen

Als Technisch Coördinator herken jij jezelf in de volgende punten;

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau in technische richting;
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een technische functie;
  • Goede fysieke gesteldheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je vindt het ook geen probleem om administratief zaken te verwerken;
  • Proactief, stressbestendig en communicatief vaardig;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs A/B.

Aanbod

In deze uitdagende functie van Technisch Coördinator ga je meewerken aan het uitbouwen van een gloednieuw en innovatief productiebedrijf! Je komt direct vast in dienst bij onze opdrachtgever onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Arjan Huisman:

(e) info@lincks.nl
(t) 085-9028121

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.