⃪ Terug naar het vacature overzicht

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (appendages) – Rotterdam

Introductie

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst word je verantwoordelijk voor het aanvragen van projecten op het gebied van technische onderdelen. Je verzorgt het complete traject van offerte, opdracht, technische documentatie, werkinstructies en inspectie. Heb jij minimaal een Mbo-diploma en inzicht in technische producten? Lees dan snel de gehele vacature!

Organisatie

Klinger is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelafsluiters, compensatoren, deuren, slangen en services. Klinger BV is al sinds 1886 een familiebedrijf, met een no-nonsense, collegiale en gedreven houding. Ze zijn een internationale verkoop- en serviceorganisatie, producent én onderdeel van een netwerk van 40 bedrijven.

Functie

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) bij Klinger word je verantwoordelijk voor aanvragen van projecten op het gebied van technische onderdelen. Je verzorgt het complete traject van offerte, opdracht, technische documentatie ,werkinstructies en inspectie. Je werkt hiervoor samen met de productspecialisten, verkoopmedewerkers, werkplaats, magazijn en internationale leveranciers. Hiernaast geef je ook technische adviezen! Kortom je bent een belangrijke schakel in het streven naar continuïteit en tevreden klanten.

Functie eisen

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Mbo+/hbo werk- en denk niveau;
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Inzicht in technische producten en oplossingen;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • Je hebt ervaring met Word en Excel;
  • Je kunt zelfstandig werken in een team en bent creatief;
  • Enthousiaste werkhouding en flexibele instelling.

Aanbod

Klinger biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling. De werknemers typeren zich als gedreven en collegialiteit is van groot belang. Er is volop aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie!

Inlichtingen

Meer weten? Vraag dan naar Annemieke Bakker:

  • (e) annemieke@lincks.nl
  • (t)+31(0)85 902 8122

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.