⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij een aantal jaar in de inkoop gewerkt en ben jij op zoek naar een uitdagende vervolgstap? Dan spreekt deze vacature jou zeker aan! Als Tactisch Inkoper ga je aan de slag in een professionele, technische omgeving waarbij je de verantwoordelijk hebt om zelfstandig de afdeling in te richten. Je hebt hierdoor veel ruimte om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Raak jij hier enthousiast door? Lees dan gauw verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever onderscheidt zich door de chique uitstraling van hun producten en ze hechten veel waarde aan ontwikkeling en initiatief van hun medewerkers.

Je komt terecht in een open en informele organisatie waarbij samenwerken en plezier in het werk hebben centraal staan. Ze werken hard en gaan voor resultaat. Maar, tussendoor is er ook ruimte voor een poolwedstrijd, het eten van vers fruit in het bedrijfsrestaurant en op vrijdag een drankje aan de bar met collega’s.

Als Tactisch Inkoper ga je zelfstandig aan de slag. Je geeft de afdeling vorm en je maakt deze jou eigen. Je hebt één collega die jou administratief ondersteund en legt verantwoording af aan één van de ervaren projectleiders.

Functie

We zoeken een enthousiaste en gedreven Inkoper. Je gaat je ontwikkelen op strategisch en operationeel niveau en zorgt voor het inkopen van materiaal en onderaannemers voor de projecten en service & onderhoud.

Samen met de contracteigenaar ben je verantwoordelijk voor het volledige leveranciers management. Dit houdt in dat je jaarlijks de contractonderhandelingen voorbereidt en gaat uitvoeren om uiteindelijk de gemaakte afspraken vast te leggen in een raamcontract.

Gedurende het jaar zorg je dat de gemaakte afspraken met de leverancier door beide partijen worden opgevolgd, bijvoorbeeld door kwartaal gesprekken met leveranciers en participeren in speciale projecten. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het op de juiste manier plaatsen en verwerken van de orders bij de leveranciers.

Functie eisen

Als Tactisch Inkoper ben jij zelfstandig, assertief en besluitvaardig. Doordat je veel schakelt met interne en externe partijen, is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. Hierbuiten herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bv richting Commerciële Economie);
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en wil je zelf komende jaren verder ontwikkelen;
 • Kennis en ervaring in het strategisch inkopen van materiaal en onderaannemers;
 • Ervaring in het opstellen en afsluiten van raamcontracten;
 • Een leuke open persoonlijkheid die resultaatgerichtheid is;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen de € 2700 – € 3500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving;
 • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van deze organisatie.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment
(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.